2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2023. Január 06. 14:23, péntek | Sport
Forrás: Ma7

Medgyes Sinan a Diósgyőré

Medgyes Sinan a Diósgyőré

A dunaszerdahelyi védő távozik az MTK-tól, miután közös megegyezéssel szerződést bontott a budapesti alakulattal. A csallóközi játékos a liga első helyén álló Diósgyőrhöz igazolt.

A Merkantil Bank Liga listavezetője, a DVTK a honlapján jelentette be, hogy leigazolta a dunaszerdahelyi származású Medgyes Sinant. A 29 éves balhátvéd rutinos játékosnak számít.

„Nagyon jó érzések kavarognak bennem, hiszen túlzás nélkül minden labdarúgó álma, hogy ilyen közönség előtt futballozzon, ezzel én is így vagyok. Ellenfélként már játszottam a DVTK Stadionban, de a televízióban is követtem az elmúlt években a Diósgyőr mérkőzéseit, pontosan tudom, hogy hová érkeztem. A cél adott, fel kell jutni az élvonalba, ebben szeretnék minél többet segíteni a klubnak“ - mondta a játékos az új klubja honlapjának.

Medgyes a DAC nevelése, de az otthoni csapatnál sajnos nem kapott sok lehetőséget így Győr lett karrierje következő állomása. A csallóközi balhátvéd megfordult a Vágsellye, a Nagyszombat és a Szered csapatában, majd visszatért Magyarországra és a Budaörs játékosként folytatta. Ezután az NB I-ben is futballozhatott, miután a frissen feljutó Budafok csapatához igazolt. Legutóbb a Paks mezében hívta fel magára a figyelmet, ahol Bognár Györgynél alapember lett és az MTK-hoz távozó szakember magával is vitte Sinant a fővárosi csapathoz. A dunaszerdahelyi futballista mintegy 50 mérkőzésen lépett pályára a magyar élvonalban, amelyeken két gólt, illetve hét gólpasszt jegyzett.

Forrás: ma7.sk

Fotó: dvtk.eu

Címkék: DVTK, futball, Medgyes Sinan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.