2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. Augusztus 02. 13:14, hétfő | Bulvár
Forrás: The Sun

Matt Damonnak lánya magyarázta el, miért sértő b*zizni

Matt Damonnak lánya magyarázta el, miért sértő b*zizni

Matt Damon a Sunday Timesnak adott interjújában arról elmélkedett, hogy mennyire változott a maszkulinitás a világban és hogy csak nemrég tudta meg, hogy a „buzi” szó sértő és nem illik használni.

Damon egy családi vacsoránál alkalmazta - állítása szerint viccből - a "f*ggot" kifejezést, amely az angolban ugyanolyan sértőnek számít a melegekre nézve, mint itthon az, amikor egy heteró egy meleg férfit "leb*zizik". Az Oscar-díjas színészt egyik lánya tette helyre, aki egy rögtönzött előadás keretén belül magyarázta el apjának, mennyire káros és veszélyes, ha az ember – akár csak viccből is – ezt a szót emlegeti. Damon belátta, hogy lánya érvelésével nem nagyon tud vitatkozni, bár azzal védekezett, hogy már gyerekként is használták ezt a szót.

Az interjú után Damont sokan kritizálták a közösségi médiában, többnyire Twitteren, kiemelve, hogy szomorú, hogy egy 50 éves férfinek a lányától kellett pár hónappal ezelőtt megtanulnia, hogy a már régen is gúnyolódásra használt szót el kell felejteni.

Címkék: bulvár, Matt Damon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.