2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. December 22. 17:57, csütörtök | Bulvár
Forrás: The Hollywood Reporter, IMDB

Már tudjuk, miről fog szólni a God of War-sorozat

Már tudjuk, miről fog szólni a God of War-sorozat

Gőzerővel készül az Amazon Prime Video God of War-sorozata, amely a népszerű konzolos játék első televíziós adaptációja lesz. A napokban megjelent a széria szinopszisa is.

Tavasszal derült ki, hogy az Amazon Prime Video elkezdett tárgyalni egy élőszereplős God of War-sorozat készítéséről a népszerű videójáték alapján, múlt héten pedig megtörtént a hivatalos berendelés is. A széria kormányrúdjánál Mark Fergus és Hawk Ostby lesz, a showrunner pedig az a Rafe Judkins, Az idő kereke-sorozatot is kormányozza, és a jelek szerint annak 3. évados forgatása előtt még ezzel az új projekttel is lefoglalja magát.

Kratos, a háború istene

A sorozat főhőse egy bizonyos Kratos lesz, a háború istene, aki maga mögött akarja hagyni vértől iszamos múltját az ókori Görögországban, és az északi Midgard birodalomban dönt úgy, hogy falra akasztja fegyvereit. Amikor azonban szeretett felesége meghal, egy veszélyes útra indul tőle korábban elhidegült fiával, hogy beteljesítse az asszony utolsó kívánságát, miszerint a legmagasabb csúcsról szórja széjjel hamvait. És Kratos hamar ráébred arra, hogy ez az út valójában sokkal több, mint aminek látszik, hiszen titokban próbára teszi a köteléket apa és fia között, miközben arra kényszeríti őt, hogy új istenekkel és szörnyekkel vegye fel a harcot, melynek tétje a világ további sorsa.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.