2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Február 21. 01:49, hétfő | Bulvár
Forrás: GamesRadar

Már tudjuk, mikor jön a két új Transformers-film

Már tudjuk, mikor jön a két új Transformers-film

A Paramount a Hasbro közkedvelt márkáját sem tette parkolópályára, két új Transformers-mozi premierdátumát is bejelentették a héten.

A Paramount Global elég komoly sajtóeseményt tartott a héten, melyen rengeteg bejelentés született. Egyrészt megerősítették, hogy a Transformers: Rise of the Beasts, mely 2023-ban érkezik Steven Caple Jr. rendezésében és Anthony Ramos főszereplésével, egy új trilógia első része lesz, valamint azt is, hogy a korábban bejelentett, még cím nélküli Transformers animációs film Josh Cooley rendezésében 2024. július 19-én fog debütálni az amerikai multiplexekben.

A Rise of The Beasts reboot a 90-es években játszódik, egyik fő helyszíne New York City, közelebbről Brooklyn lesz, de az akció egy részére Peruban fog sor kerülni. A reboot egy újragondolt univerzumban fog játszódni, ami azok után nem meglepő, hogy az előző epizódok iránti érdeklődés hatalmas ütemben csökkent, és az összesen 4 milliárd dollárt termelő filmek sem voltak túl elismertek, szemben mondjuk az ŰrDongóval.

Cooley filmje egy előzményfilm lesz, aminek végképp nem lesz köze a Michael Bay-féle Transformersekhez, illetve az ŰrDongóhoz sem. Az Andrew Barrer és Gabriel Ferrari-féle szkript szerint a film történetének helyszíne a Cybertron lesz, a transzformerek szülőbolygója, és természetesen az autobotok és álcák háborújára, valamint Optimus Fővezér és Megatron kapcsolatára fog koncentrálni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.