2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Június 14. 22:13, kedd | Bulvár
Forrás: Hollywood Reporter • Twitter

Már tudjuk, ki lesz a következő Pókember-főgonosz

Már tudjuk, ki lesz a következő Pókember-főgonosz

A multiverzumot megnyitó animációs film folytatásában a jelek szerint feltűnik Spot, akinek Jason Schwartzman kölcsönzi a hangját.

A Spider-Man: Across the Spider-Verse Part One hivatalos Twitterén jelent meg az információ, hogy a film főgonosza nem más lesz, mint the Spot, azaz Folt. A rosszfiú szinkronhangja Jason Schwartzman lesz. A Spectacular Spider-Man #97-ben bemutatkozott és Al Milgrom, valamint Herb Trimpe által alkotott karakter interdimenzionális portálokat képes nyitni a testén, és ezzel manipulálja ellenfeleit.

Az eredeti tervek szerint a Sony idén október 7-én mutatta volna be az Oscar-díjas Spider-Man: Into the Spider-verse folytatását, azonban egy ideje már bejelentésre került, hogy a film 2023. június másodikán kerül csak moziban Amerikában. Ez természetesen a folytatás halasztását is jelenti, mely 2024. március 29-ére lesz várható. A filmen ismét a Sony Imageworks dolgozott, az okokat pedig nem igazán érdemes firtatni, hiszen a Phil Lord és Chris Miller által írt, valamint Bob Persichetti és Peter Ramsey által rendezett első rész elég nagy sikernek bizonyult. A film Amerikában 190 millió dolláros bevételt ért el, és nemzetközileg is meglepően jól teljesített, a jegyeladásokból 185 millió dollár folyt be. A folytatás ezt a teljesítményt akár le is pipálhatja.

Címkék: Hollywood, Pókember

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.