2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Szeptember 09. 23:09, péntek | Bulvár
Forrás: facebook • majself

Majself és fia igazi mókamesterek

Majself és fia igazi mókamesterek

Láthatóan apjától örökölte humorérzékét és a bolondozás szeretét Majself fia. A duó egy frappáns és roppant vicces játékkal üzent minden iskolába induló diáknak így kívánva nekik sikeres tanévkezdést!

Nem kell a szomszédba mennie kreativitásért Majselfnak, a szlovák repper-fenegyereknek. Úgy tűnik kisfia szintén örökölte ezt a tehetségét. A páros egy közös videót tett közzé az egyik szociális hálón és kevesen bírják majd ki nevetés nélkül, az tuti.

Nem egy klasszikus család az már biztos. A fiúk rosszalkodnak, anya meg felveszi videóra. A repper ezzel a felvétellel kapcsolódott be egy, a közösségi médiákon éppen futó kihívásba, amelynek lényege, hogy két szembenálló személy vízzel teli szájjal kő-papír-ollót játszik. A csavar a dologban ott van, hogy a vesztes egy csattanós pofonnal lesz gazdagabb, a játék pedig akkor ér véget, amint valaki kiköpi a vizet. Hogy a pofontól vagy éppen a nevetéstől, az itt édes mindegy.

Címkék: celeb, humor, majself

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.