2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Július 28. 15:48, szerda | Magyarország
Forrás: HVG.hu

Magyarországról és Szlovákiából is kivonul az Axel Springer

Magyarországról és Szlovákiából is kivonul az Axel Springer

A változás Magyarországon elsősorban a Blikket és a Kiskegyedet illeti, nálunk pedig az aktuality.sk tartozik a csoport portfóliójába. A hírről elsőként a HVG.hu adott tájékoztatást.

A kivonulás igazából egy tranzakció, amelynek keretein belül a AS részesedéseit a Ringier vásárolja fel. Az üzlet részét képzik a magyarországi, a szlovákiai, a szerbiai, az észt, a lett és litván érdekeltségek is. Szlovákiában a cég továbbra is kisebbségi részesedéssel rendelkezik majd, a többi országban azonban 100%-os tulajdont birtokolnak. A lengyel érdekeltségek esetében továbbra is közös munka zajlik, itt továbbra is együtt fejlesztik a portfóliót.

A cég honlapján található közlemény szerint a részvények átvétele még idén lezárul. A tranzakció megvalósításához a felelős helyi monopóliumellenes hatóságok jóváhagyása szükséges. A felek megállapodtak abban, hogy az eladási árat és az átvett részvények értékét bizalmasan kezelik.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 22. 15:09, szerda | Magyarország

Koronavírus Magyarország: kétszer annyi a fertőzött, mint tegnap

Magyarországon tegnap 501 új fertőzöttet regisztráltak, ezzel már 819 021 azok száma, akik elkapták a koronavírust. Két beteg elhunyt.

2021. Szeptember 22. 13:17, szerda | Magyarország

VIDEÓ: A CNN meleg riportere faggatta Szíjjártót: „Miniszter úr, Ön engem is pedofilnak tart?”

Magyarország külügyminisztere, Szíjjártó Péter a CNN-nek adott interjújában válaszolt Richard Quest kérdéseire. A poszt a külügyminiszter facebookján jelent meg, feliratozva.

2021. Szeptember 13. 10:43, hétfő | Magyarország

Örökös baki: a pápalátogatás alkalmával is összekeverték Budapestet Bukaresttel

Most a New York Times volt a ludas, a lap azóta javította tévedését – írja a HVG.hu cikke.

2021. Szeptember 13. 10:10, hétfő | Magyarország

Kreatív csempészek: drónok hozzák az ukrán cigit

Ukrajna és Magyarország között hatalmas csempészhálózat jött létre az elmúlt évtizedekben, a bűnözők pedig alkalmazkodnak a kor szellemiségéhez és technológiai megoldásaihoz.