2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Március 30. 23:05, szerda | Kultúra
Forrás: atempo.sk

Magyar Filmnapok a brit fővárosban

Magyar Filmnapok a brit fővárosban

Londoni Magyar Filmnapok címmel háromnapos bemutatósorozatot rendeztek a brit fővárosban. Műsoron három magyar film szerepelt, mindegyik angol felirattal.

Először nyílt lehetőség arra, hogy az érdeklődők magyar filmeket magyar nyelven nézhessenek meg egy londoni moziban, mindezt ingyen és bérmentve. Külön büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a három bemutatott alkotás közül kettőben a füleki Kerekes Vicát láthatta a közönség.

Szombaton a Spirál, vasárnap pedig Apró mesék című filmek voltak láthatóak. A nyitóünnepség péntek este volt az egyik legnagyobb londoni premiermoziban, a Leicester Square-en működő, kilenc vetítőtermes Vue filmszínházban, ahol a Budapest Noir című filmet mutatták be, melyben a komáromi Molnár Gusztáv is szerepel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.