2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Július 02. 18:25, szombat | Magyarország
Forrás: HVG • Telex

Levették a Besúgót az HBO Max kínálatából

Levették a Besúgót az HBO Max kínálatából

Állítólag nem politikai okai vannak a széria elkaszálásának, hanem a WarnerMedia új főnöke kezdett spórlásba.

Forrás: HVG

Az HBO Max miután a héten eltüntette kínálatából a rendszerváltás előtti időkben játszódó sorozatot, azonnal megindult a találgatás, vajon nem politikai okai voltak-e a mozzanatnak. Az HBO Max már nyilatkozott az ügyben, a szűkszavú reakció azonban sokak számára nem volt kielégítő magyarázat. A cég szavai alapján „az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként zajlik a két platform elemzése és a végső szolgáltatás kialakítása. Ennek a folyamatnak a része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületekről.”

A HVG megkereste Pinczés-Pressing Ádámot, az HBO Magyarország PR-szakemberét, aki így indokolta a döntést: “Ez egy pénzügyi döntés, csak és kizárólag pénzügyi döntés, nincsen mögötte semmilyen politikai ok. Nemcsak minket érint, hanem globálisan minden országot, ahol van HBO Max. Nemcsak A besúgó került le, hanem sok minden más is, globálisan mindenhonnan.”

Nem a besúgó az egyetlen magyar sorozat, amelyet már nem tudunk streamelni a szolgáltatón. Az Aranyélet 3. évada is elérhetetlenné vált.

A Telex azt írja cikkében, hogy a kínálat megnyírbálása mögött legfőképpen az állhat, hogy áprilisban fejeződött be a Discovery és a WarnerMedia összeolvadása az AT&T amerikai telekommunikációs vállalat égisze alatt. Ezzel egy céghez került a Discovery-birodalom, a Warners Bros. Entertainment hatalmas filmes katalógusa, a CNN, az HBO, a Cartoon Network, illetve az ezekkel járó streamingfelületek is.

Címkék: A Besúgó, HBO Max

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.