2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2021. December 05. 21:49, vasárnap | Helyi
Forrás: komarom.hu

Komárom: Airsoft pálya nyílt a Monostori erődben

Komárom: Airsoft pálya nyílt a Monostori erődben

Újabb izgalmas programlehetősséggel várja az érdeklődőket a komáromi Monostori erőd. Az egyik bástya és annak környéke mostantól ugyanis Airsoft pályaként is funkcionál.

„A pálya állandó nyitva tartással áll az érdeklődők rendelkezésére, így szombat délutánonként is nagy szeretettel várunk mindenkit. Az új létesítmény szakember felügyelete alatt vehető igénybe, fegyvert, lőszert és védőfelszerelést is biztosítunk,” tájékoztatott Turbók Attila, a Monostori erőd kulturális menedzsere. A pályát, az egyik bástya teljes területe, valamint az azt övező 100 méteres várárok alkotja, mely akár 80-100 résztvevőnek is kiváló szórakozást biztosít. Az Airsoft csatákban csak 16 éven felüliek vehetnek részt, a fegyverek ugyanis gyengített légfegyvernek számítanak. Az erőd nyújtotta védőfelszerelés pedig teljes biztonságot nyújt a játékosoknak.

Időpontokat a Monostori erőd bármelyik telefonos vagy mailes elérhetőségén foglalhatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.