2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2021. Május 24. 21:20, hétfő | Rendőrségi
Forrás: TASR

Kiskorúval szembeni visszaéléssel vádolnak egy parlamenti képviselőt

Kiskorúval szembeni visszaéléssel vádolnak egy parlamenti képviselőt

POZSONY, május 24. – Komoly vádakkal kell szembenéznie Ján Herák parlamenti képviselőnek, aki állítólag egy kiskorúval folytatott kapcsolatot. Erről elsőként az RTVS számolt be.

A képviselő megerősítette, hogy léteznek ilyen vádak vele szemben. „Ez egy kitaláció. Nincs semmilyen valóságalapja. Már oldom a dolgot az ügyvédemmel,” reagált Herák. Egy későbbi nyilatkozatban élesen elutasította a vádakat, szerinte semmi ilyesmi nem történt. „Már tizenöt éve szervezek gyerektáborokat. Gyakran jöttek gyermekek csonka családokból, gyermekotthonokból vagy kirekesztett közösségekből. Én magam is egy ilyen intézményben nőttem fel, tudom, milyen szeretet és odaadás nélkül felnőni. Megértem ezért, hogy egyes gyerekeknek szükségük van ilyesmiket kitalálni,” magyarázta.

Hozzátette, hogy teljes mértékben együttműködik a rendőrséggel, és mindent megtesz azért, hogy pont kerüljön az ügy végére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.