2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár
Forrás: Teraz.sk

Kiosztották a Grammy-díjakat

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

Az év legjobb dalának járó Grammy zenei díjat Billie Eilish amerikai énekesnő nyerte vasárnap Los Angelesben, a "What Was I Made For?" című dalával, amely a Barbie című filmből vált ismertté. A legjobb albumért járó, rekordnak számító negyedik díjat Taylor Swift énekesnő kapta.

Taylor Swift Midnights című albuma a legjobb vokális popalbumnak járó díjat is elnyerte. Taylor Swiftnél több Grammy-díjat még egyetlen előadó sem nyert az év legjobb albumáért. Az énekesnő a gála alatt jelentette be a közönségnek, hogy áprilisban új albumot ad ki The Tortured Poets Department címmel.

Miley Cyrus amerikai énekesnő a Los Angeles-i ünnepségen elnyerte első Grammy-díját, a legjobb pop szólóelőadásért járó díjat, a Flowers című számért. A legtöbb jelölést kapott SZA a legjobb R&B-dal (Snooze) díját nyerte el.

Billie Eilish az év legjobb daláért járó díjat átvéve köszönetet mondott a Barbie rendezőjének, Greta Gerwignek az "év legjobb filmjéért". A díjat a legjobb filmhez, televízióhoz vagy más vizuális médiához készült dal kategóriában is ő nyerte.

A Grammy-díjakat, amelyek egy fekete hátlapon elhelyezett arany gramofon formáját öltik magukra, 1959 óta adja át a National Academy of Recording Arts and Sciences (NARAS) a zeneiparban elért kiemelkedő eredményekért. A díjat eredetileg Gramofon-díjnak hívták. Ez a világ egyik legfontosabb zenei díja, és az Oscar-díj megfelelőjének tekintik.

A 66. Grammy-díjátadó házigazdája ismét Trevor Noah komikus volt.

Forrás: teraz.sk

Címkék: 2024, Grammy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 11:17, hétfő | Bulvár

88 éves korában elhunyt Donald Sutherland

A kanadai posta 2023 októberében bélyeget adott ki tiszteletére, amely Kanada egyik legelismertebb és legsokoldalúbb színészi pályafutásának állít emléket.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Július 15. 09:48, hétfő | Sport

Spanyolország 2-1-re legyőzte Angliát, ezzel megszerezte negyedik Európa-bajnoki címét

A spanyolok magabiztos játékkal, pontvesztés nélkül zárták a kontinensviadalt, megszerezve a rekordot jelentő negyedik EB-címet.

2024. Július 14. 16:44, vasárnap | Rendőrségi

Ne kössük mindenki orrára, mikor és hová megyünk nyaralni

A rendőrség nem ajánlja, hogy bárki is a közösségi hálón bejelentse, hogy épp kirándulni megy, ahogy azt sem, hogy valaki a nyaralás alatt aktuális fényképeket töltsön fel a közösségi oldalára.