2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2021. November 04. 15:02, csütörtök | Sport
Forrás: HC DAC / Dunaszerdahelyi.sk

Kézilabda: nehéz szülés volt, de meglett a Plzeň elleni győzelem

Kézilabda: nehéz szülés volt, de meglett a Plzeň elleni győzelem

Csehországban, idegenben lépett pályára a dunaszerdahelyi HC DAC női kézilabdacsapat. A Debre Viktor vezette alakulat akadozva kezdte a mérkőzést, a félidőt még ötgólos hátránnyal zárták.

A lányok azonban nem adták fel, a küzdelem és fegyelmezett játék pedig meghozta gyümölcsét. A DAC fordítani tudott és végül 26:24-re megnyerte a mérkőzést. „Értékes két pontot szereztünk egy nagyon nehéz mérkőzésen. Nem játszottunk ma jól, a győzelmünk az akaratunkon múlott. Már a mérkőzés eleje rosszul indult, mert elvesztettük irányítónkat egy rossz talajfogást követően. Ennek következtében rögtönöznünk kellett, ami nem sikerült zökkenőmentesen. Fegyelmezetlenek és dekoncentráltak voltunk, sok hibát vétettünk elöl és hátul egyaránt, amit a félidő eredménye is hűen tükrözött, hiszen öt gólos hátránnyal fordultunk. A második játékrész aránylag jól kezdődött, háromra feljöttünk néhány perc alatt, és a felénél már egál volt, ekkorra visszajöttünk a meccsbe. Védekezést váltottunk, és az emberfogásos taktikára ellenfelünk nem tudott mit lépni, és szép csendben a magunk javára fordítottuk a meccset. Küzdöttünk, hajtottunk, ami ma elégnek bizonyult. Értékes két pontot szereztünk” nyilatkozta a dunaszerdahelyi.sk portálnak Debre Viktor vezetőedző.

Mol extraliga 9. forduló
2021. november 3. szerda 18:00
DHC Plzeň - HC DAC Dunaszerdahely: 24-26 (17-12)
hcdac.sk

Címkék: HC DAC, kézilabda, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.