2021. május 7, péntek - Gizella

Hírek

2020. Június 17. 17:00, szerda | Csilizközi Piac

Készítsd a kosarad, szombaton Csilizközi Őstermelői Piac!

Készítsd a kosarad, szombaton Csilizközi Őstermelői Piac!

Már csak hármat kell aludni, és ismét megnyitja kapuit a Csilizközi Őstermelői Piac. Június 20-án (szombaton) a helyi termelők bemutatják portékájukat.

A szervezők reggel 8 és délután 2 között várnak mindenkit, aki szeretné újra megtapasztalni a piac utánozhatatlan hangulatát.

Lesz minden, ami a szombat reggeli piachoz kell – friss kenyér, helyi zöldség és gyümölcs. Az ügyes kézű kézművesek is izgatottan várják, hogy bemutathassák legújabb alkotásaikat.

Támogassuk a helyi termelőket, vásároljunk hazait! Fogd kézen családtagod vagy barátod, hozd a kosarad, és legfőképpen: érezd jól magad!

Címkék: csilizközi piac

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 06. 15:06, csütörtök | Helyi önkormányzati

Bazinban lesz a következő Pozsony megyei oltópont

POZSONY, május 6. – Pozsony megye önkormányzata új oltópontot nyit, ezúttal Bazinban. A két pozsonyi oltópont mellett ez lesz a harmadik a kerületben.

2021. Május 06. 13:15, csütörtök | Világ

Szorul a hurok: New York állam betiltaná a kriptovaluták bányászatát

Megvan az első amerikai állam, amely fékezni kívánja a világot behálózó vállalkozási őrületet. A tiltás első körben három évre szólna.

2021. Május 06. 13:03, csütörtök | Tech

Vezet az Apple az 5G-s telefonok piacán

Az almás cég a teljes bevételek tekintetében is az élen áll, ráadásul úgy, hogy a hajlíthatós telefonokat még nem is dobta piacra.

2021. Május 06. 12:52, csütörtök | Helyi

Nagyszombat megye városainak lakói online vállalkozói kurzuson vehetnek részt

A somorjai.sk városi weboldal számolt be egy online kurzus lehetőségeiről, amely kurzus már praktizáló vagy éppen leendő vállalkozók számára nyújthat nagy segítséget.