2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Október 26. 13:50, kedd | Kultúra
Forrás: Twitter / Paramount

Képeken: véget ért az új Transformers-film forgatása

Képeken: véget ért az új Transformers-film forgatása

Örülhetnek a franchise rajongói, hiszen már nem kell sokat aludni és itt az új robotos akciókavalkád. Befejeződött a hetedik Transformers-film forgatása.

A filmesek, illetve egyéb közreműködők nem csak a forgatáskezdéseket próbálják meg manapság promóciós célokra felhasználni, hanem a forgatások befejezéseit is, hiszen ez remek apropóként szolgál arra, hogy a közösségi oldalakra különféle képeket posztoljanak. Szerencsére az új Transformers-film esetében nem csak egy árva csapót osztottak meg velünk, hanem egy olyat képet, amin a rendező a film egyik szereplőjével látható.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Paramount stúdió a tavalyi év elején két projekt fejlesztését kezdte el a 80-as évekbeli "robotos" gyerekjátékok kapcsán. Az egyik forgatókönyvét James Vanderbilt írta, míg a másikét Joby Harold - előbbi a Beast Wars-spinoffon alapult, melyben a robotszerű humanoidok robotszerű állatokká alakulnának át, a másik tervről pedig csak annyit lehetett tudni, hogy az ŰrDongó univerzumában játszódik. A jelek szerint a Paramount végül Harold változatát készítette el, ami egy újragondolt univerzumban játszódik, ami azok után nem meglepő, hogy az előző epizódok iránti érdeklődés hatalmas ütemben csökkent,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.