2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Március 19. 19:59, szombat | Bulvár
Forrás: cas.sk

Kemoterápiára utal Vlagyimir Putyin puffadt arca?

Kemoterápiára utal Vlagyimir Putyin puffadt arca?

Állítólag az orosz államfő halálos betegséggel küzd. Vajon azért is rohanta le a szomszédos Ukrajnát, mert már tudja, hogy nincs sok neki hátra és tenni akart valamit?

A Pentagon tájékoztatása alapján Vlagyimir Putyin orosz államfő vastagbélrákban szenved, erre utal az elnök egyre gyakrabban püffedő arca is. A hírt a Daily Star brit magazin hozta le, így mindenképpen óvatosan kell kezelni. Az azonban igaz, hogy a püffedt pofazacskók kemoterápiás vagy szteroidos kezelés mellékhatása is lehet. A mosoly nélküli arc állandó fájdalmakra utalhat - írja az amerikai védelmi tárca. Egyre valószínűbb, hogy halálos betegsége miatt döntött úgy, hogy egy nagy tettel beírja magát a történelemkönyvekbe.

A Pentagon egyik volt titkosszolgálati munkatársa szerint tudósok és elemzők egy csoportja figyeli az orosz elnököt nap mint nap. Szerintük Putyin szinte biztosan valamilyen komoly betegséggel küzd. “A múltban többször láttuk őt mosolyogni, a 2022-es évből azonban nem nagyon találni ilyen felvételt. A tekintete állandó fájdalmakról árulkodik, és a folyton dühös szemek is csak azt mutatják, hogy éppen haláltusát vív,” állítja a forrás. Elmondása szerint Putyin a COVID-tól is elkezdett félni, ezért szinte senkit nem látni a közelében.

Címkék: Vlagyimir Putyin

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.