2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Június 27. 14:07, hétfő | Sport
Forrás: samorin.sk

Kajak-kenu EB: Sidó Bianka ezüstérmes!

Kajak-kenu EB: Sidó Bianka ezüstérmes!

Hatalmas gratula Sidó Biankának, a somorjai kajak-kenu állócsillagának, aki a múlt heti junior Európa-bajnokságon a K1 1000 méteres versenyén az ezüstérmet szerezte meg.

Edo Strýček ötödik, míg Lepi Máté kilencedik lett.

Bianka remekül kezdett, gyorsan hárommásodperces előnyt dolgozott ki. Még 750 méter után is vezetett, de végül megelőzte őt a magyar Nemes. Ezüstöt szerzett a somorjai lány. ,,Beleadtam mindent, ami bennem volt. Ez ma a második helyre volt elég. Boldog vagyok,“ mondta Bianka, aki vasárnap az ötszázméteres távon fog versenyezni.

A samorin.sk beszámolójából kiderül, hogy az EB-n induló szlovák csapat két legfiatalabb tagja, Lepi Máté és Marsal Máté először vett részt ezen a nívós versenyen. K2 ezer méteren a kilencedik helyen jöttek célba. ,,Nagyon boldogok vagyunk, hogy döntősök voltunk. Bízunk benne, hogy jövőre jobb lesz,“ nyilatkozta Lepi Máté.

Az Edo Strýček / Peter Krizek kettős a C2 ezer méteren ötödik lett. ,,Úgy – ahogy megfelelő így. A teljesítménnyel elégedettek vagyunk, azonban a helyezéssel nem. Ugyan ez a legjobb eredményünk, de az ötödik helyet nem tudjuk felakasztani a falra,“ mondta Edo, aki kollégájával vasárnap az 500-méteres versenyen indulnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.