2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2020. Szeptember 10. 09:07, csütörtök | Helyi
Forrás: TASR

Kábítószer hatása alatt vezetett, a rendőrök lemeszelték

Kábítószer hatása alatt vezetett, a rendőrök lemeszelték

Trencsén, szeptember 9. – a trencséni rendőrök kedd délután (szeptember 8-án) állították meg egy fiatal férfit, aki az út egyik szélétől a másikig haladt autójával.

A sofőr kábítószer hatása alatt állt, erről a trencséni rendőrség közösségi oldalán értesítette a nyilvánosságot.

„A fiatal, 21 éves sofőr összefüggéstelenül válaszolt, illetve fáradtság jeleit mutatta. A rendőrök a helyszínen alkoholteszt alá vetették őt, de a szonda negatív eredményt mutatott. Ezután utasították őt a drogtesztre, amely segtségével narkotikumokat és pszichotróp anyagokat észleltek a testében,“ tájékoztatott a rendőrség.

A trencséni egyetemi kórház kivizsgálása során a sofőr tesztjei pozitív eredményűek lettek metamfetaminra és a tetrahidrokannabinolra. A kábítószerek koncentrációját toxikológiai elemzéssel határozták meg. A rendőrök elvették a fiatal vezetői engedélyét, s ismét eltiltották a vezetéstől.

Címkék: kábítószer, sofőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Február 05. 09:35, hétfő | Helyi

Dunaszerdahely: A városi buszok új menetrendje február 5-én lép hatályba

A város tömegközlekedési rendszerének fejlesztése érdekében február 5-én új menetrend lép életbe a városi buszok számára, figyelembe véve a lakossági kéréseket. A változások elsősorban az 1-es vonalra koncentrálódnak.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.