2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Október 19. 15:27, hétfő | Bulvár
Forrás: Blikk.hu

Jótékony célért vetkőznek félmeztelenre a tűzoltók

Jótékony célért vetkőznek félmeztelenre a tűzoltók

Ausztrália tűzoltói idén is ledobták magukról a ruhát nemes célt támogatva.

A 2021-es ausztrál tűzoltónaptár lapjain mentett állatokkal pózolnak, melyek népszerűségüket nem csak az imádni való állatkáknak, hanem a kisportolt férfi testeknek is köszönhetik. A naptárakból hatféle egyedi változat készült, amelyeket a hős tűzoltók által végzett kemény munka tiszteletére adtak ki.

Céljuk nem csupán a női kedélyek felkorbácsolása, de az eladásukból befolyó összeget rendszerint jótékony célokra szánják, a pénzből gyermekkórházakat és különböző jótékonysági szervezeteket támogatnak. David Rogers, a naptár egyik tervezője így nyilatkozott: „Úgy döntöttünk, idén minden erőnkkel az ausztrál vadvilág megsegítésére összpontosítunk, és minden pénzt erre szánunk, hiszen a mindössze néhány hónappal ezelőtt megfékezett pusztító bozóttüzek rendkívül nagy károkat okoztak“. Hozzátette, hogy a becslések szerint legalább egymilliárd állat lelte halálát a lángok miatt. A félpucér tűzoltókkal teli naptárt a hölgyek legnagyobb örömére 1993 óta készítik el, ezt egyébként a Daily Mail című brit napilap szerint a világ egyik legnépszerűbb naptárának tartják. Az elmúlt 27 évben 3,2 millió dollárt (997,4 millió forintot) gyűjtöttek.

Idén összesen 84 csábító ausztrál tűzoltó vetkőzött félmeztelenre a naptárfotózáshoz. A hatféle változatban akad klasszikus fajta, amelyben csak félmeztelen életmentők szerepelnek, de akad kutyás, macskás, állatimádó, hősökkel teli, és olyan is, amelyben csak az állatok fotói vannak.

A naptárat itt rendelhetik meg, hölgyeim!

Címkék: jótékony, naptár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.