2021. október 17, vasárnap - Hedvig

Hírek

2021. Október 08. 00:52, péntek | Bulvár
Forrás: Blikk.hu

Jön az RTL Klubra a Nyerő Páros ötödik évada

Jön az RTL Klubra a Nyerő Páros ötödik évada

Komoly sztárparádéra számíthat az, aki október 18-án az RTL Klubra kapcsol, kezdődik ugyanis a csatorna egyik legnépszerűbb valóságshowjának ötödik szezonja.

Október 18-án kezdi el adni az RTL Klub népszerű valóságshow-jának, a Nyerő Párosnak az ötödik szezonját, és a műsor ismét napi rendszerességgel fog jelentkezni, mindössze a hétvégét fogja kihagyni. Az új Nyerő Páros-szezon műsorvezetője ismét Sebestyén Balázs és Kabát Péter lesz.

Mindenki megpróbálhatja megítélni, hogy a tavalyi vagy az idei sztárfelhozatal erősebb a reality esetében. 2020-ban Dér Heni, Rácz Jenő, Dallos Bogi és Puskás Peti, Zámbó Krisztián, Czutor Zoli, Szalay Bence, Járai Máté, Dudás Miklós voltak a celeb versenyzők, most pedig Nádai Anikó, Lesi László Csaba, Pataki Zita, Kulcsár Edina, Kárpáti Rebeka, Molnár Gusztáv, Somfai Péter és Kamarás Norbi lesznek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 15:30, péntek | Bulvár

Kirk kapitány a világűrben járt

A Star Trek-sorozat legendás kapitánya szinte egész életét az űrben töltötte, most pedig megformálója, William Shatner is tehetett egy rövid utazást a nagy semmibe.

2021. Október 12. 21:23, kedd | Bulvár

Íme a facebook új gyermekvédelmi funkciói

A közösségi platform az előző hetek történéseire reagálva új gyermekvédelmi intézkedéseket kényszerült bevezetni. Ezekre vetettünk most egy pillantást.

2021. Október 08. 11:03, péntek | Bulvár

Hollandia szépe visszalép a Miss Worldtől, mert nem hajlandó beoltani magát

Nincsenek jó érzései az oltással kapcsolatban a 21 éves Dilay Willemsteinnek, ezért nem indul a szépségkirálynő-választás döntőjén, a Miss Worldön.

2021. Október 06. 18:54, szerda | Bulvár

Visszatér a t.A.T.u, de már rájuk sem ismernénk

Visszatérését tervezi a t.A.T.u nevű orosz formáció, amely a vöröshajú Lena Katina (37) és a lázadó külsejű Julia Volkovából állt. A duó majdnem húsz éve robbant be a köztudatba.