2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Június 18. 22:16, szombat | Bulvár
Forrás: The Hollywood Reporter • The Guardian

Jön a Trónok harca folytatása, de nem egészen úgy, ahogy elképzeled

Jön a Trónok harca folytatása, de nem egészen úgy, ahogy elképzeled

Az utóbbi pár évben pihentetett világsikert most rendesen elővették. A spinoffok mellé most érkezik a Havas Jon életét tovább mesélő folytatás, ami végülis szintén egy spinoff.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az HBO elkezdett egy új Trónok harca-sorozatot fejleszteni a többi majd egy tucat Game of Thrones-projektje mellett, azonban a mostani spinoff tervet az különbözteti meg a többitől, hogy ez valóban kapcsolódna az anyasorozathoz, hiszen annak egyik főszereplőjét, a Kit Harington által alakított Havas Jont vinné tovább, az ő történetét mesélné el. Egyelőre természetesen csak tervről van szó, még írója is a szériának, csak fejlesztés korai szakaszában jár a prémium csatorna.

Egy sorozat fejlesztése, illetve fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a készítőktől a gyártó stúdió vagy a célplatform berendeli egy pilotepizód forgatókönyvét, amit velük együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően, ha a forgatókönyv elnyeri az illetékesek tetszését, akkor azt a pilot berendelésével, vagy a teljes első szezon bekérésével honorálhatják. És persze az is előfordulhat, hogy többet nem hallunk egy sorozattervről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.