2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Április 27. 16:48, szerda | Bulvár
Forrás: Netflix / Gamereactor

Jön a következő Tininindzsa-film

Jön a következő Tininindzsa-film

A TMNT-adaptációk felpörögtek az elmúlt évtizedben, hogy aztán lassan le is csengjen a vibe. Ezen fordított most a Netflix.

Mint az már kiderült, a Netflix filmben folytatja A tini nindzsa teknőcök felemelkedése című sorozatot, és tegnap az is kiderült, hogy a The Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie augusztus ötödikén kerül bemutatásra a platformon, itthon nem csak magyar felirat, de minden bizonnyal magyar szinkron kíséretében is.

Az Ant Ward és Andy Suriano rendezésében érkező filmet Tony Gama-Lobo és Rebecca May írta és természetesen a Nickelodeon gyártotta. A filmre visszatér szinkronhangként Ben Schwartz, Omar Benson Miller, Brandon Mychal Smith, Josh Brener, Kat Graham, Eric Bauza és Haley Joel Osment. A történet egy jövőből érkező rejtélyes idegennel fog indítani, aki figyelmezteti a főhősöket, hogy meg kell menteniük a világot egy földönkívüli fenyegetéssel, a Kranggal szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.