2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Augusztus 03. 14:32, szerda | Sport
Forrás: samorin.sk

Jávorka Karin továbbra is bombaformában!

Jávorka Karin továbbra is bombaformában!

Ismét tornagyőzelmet ünnepelhetett Jávorka Karin, teniszező. A somorjai lány most Pöstyénben hódította el a legjobbnak járó első helyet.

,,Szavakkal nem is lehet leírni, milyen boldog vagyok. Az év első felében nem ment a játék és most már az újabb tornát nyertem meg,” árulta el Karin érzéseit a samorin.sk városi portálnak adott interjújában.

Mivel a hétvégén esős idő volt Pőstyénben, gyors ütemben mentek a meccsek. ,,Az első nem hatig, hanem csak négyig ment. Maximálisan kellett összpontosítanom. Mint később kiderült, épp ez a meccs volt a legnehezebb. Behúztam,” folytatta mosolyogva a somorjai lány.

Karin volt a torna első kiemeltje, de ennek ellenére rögtön a legnehezebb ellenfelet kapta. Az amerikai Somoano Sofia épp Szlovákiában tartózkodott és bejelentkezett a pőstyéni tornára. ,,Örvendek, hogy az egész torna alatt egyetlen egy játszmát sem vesztettem, az ellenfeleknek csak kilenc játékot engedtem. Nagyon örülök, hogy a szlovák rangsorban ismét feljebb léptem. Az ifik között a negyvenedik hely körül leszek, amely a legmagasabb lesz az eddigi pályafutásom során. Most egy kicsit pihenek, majd folytatom. Nagyon szeretnék még ebben az évben újabb pontokat szerezni a rangsorba,” zárta le Jávorka Karin.

forrás: samorin.sk

Címkék: Jávorka Karin, somorja

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.