2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. December 22. 19:55, kedd | Bulvár
Forrás: HVG

Januárban indul A Tanár 3. évada Nagy Ervinnel

Januárban indul A Tanár 3. évada Nagy Ervinnel

A Tanár 3. évada szombat esténként nyolctól lesz megtekinthető az RTL Klubon, továbbra is Nagy Ervin főszereplésével, tájékoztat a Hvg.

A tartalomból annyit érdemes tudni, hogy a főszereplő, Vasvári Szilárd (Nagy Ervin), aki öntörvényű és bátor kiállásával vált tanári példaképpé, ezúttal is megrögzött elszántsággal harcol, de már nemcsak diákjaiért, hanem az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) elismeréséért és szívéért is. Egy új matektanárnő (Liptai Claudia) is megjelenik a sztoriban, de elsősorban Szeverin Tanár úr (Elek Ferenc) lelkiállapotát zavarja meg. Az iskolaigazgató, Rácz Ernő (Anger Zsolt) nehezen boldogul, ami a magánéletét illeti, és nem várt módon Szilárd siet a segítségére. A sorozat műfaja dráma és komédia, s egy iskolai közösség hétköznapjait mutatja be. A vicces jelenetek mellett fontos társadalmi kérdéseket is feldolgoz, például láthatunk olyan diákot, akit az édesanyja súlyosan bántalmaz, egy valaha gazdag lányt, aki a videóival próbálja fenntartani fényűző életének látszatát, valamint lesz olyan is, akinek a tanulás mellett keményen kell dolgoznia a megélhetésért.

Címkék: Nagy Ervin, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.