2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2021. Május 31. 12:04, hétfő | Rendőrségi
Forrás: TASR

Jankovská kórházba került

Jankovská kórházba került

POZSONY, május 31. – Monika Jankovská volt igazságügyi államtitkárt ma reggel kórházba szállították. A TASR hírügynökséget Peter Erdös, Jankovská ügyvédje tájékoztatta.

A volt politikust a pozsonyi kramárei kórházba szállították. „Megerősíthetem, hogy ügyfelemet tényleg kórházi ellátásban részesítették, az orvosi vélemény szerint ugyanis erre mindenképpen szükség volt kiindulva ügyfelem egészségügyi állapotából,” pontosított Erdös. Arról, hogy pontosan milyen állapotban van Jankovská, az ügyvéd úgy válaszolt, hogy ügyfele engedélye nélkül nem nyilatkozhat a továbbiakban.

Jankovskát múlt héten engedték szabadon a vizsgálati fogságból. „A nyomkövető karperecet azóta is viseli, egyelőre nem szegett meg semmilyen előírt szabályt és korlátozást,” tette hozzá az ügyvéd. „A korlátozások elsősorban a külföldi utazásokat, valamint a további vádlottakkal, tanúkkal és nyomozókkal való kommunikációt érintik, de kliensem a megjelölt lakhelyét sem hagyhatja el,” folytatta Erdös.

Címkék: Jankovská

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.