2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. Február 22. 21:19, hétfő | Kultúra
Forrás: IMDB.com

Izgalmas plakátot kapott Zack Snyder zombifilmje

Izgalmas plakátot kapott Zack Snyder zombifilmje

Sokak számára az egyik legnagyobb idei mozis csemege mindenképpen Zack Snyder Army of the Dead című alkotása lesz, amely az eddigi infók alapján májusi premiert kap.

Nemsokára itt a Zack Snyder-féle Army of The Dead, azaz A halottak hadserege első előzetese, de a Netflix már a plakáttal leleplezte, hogy mikor tervezi bemutatni a várva várt zombis-rablós filmet. A dátum május 21-e, ami nem pénteki, hanem csütörtöki nap, és itthon reggel 9 órától lesz megtekinthető a film, jó eséllyel magyar szinkronnal.

Az Army of The Deadet Snyder története alapján a rendező mellett Joby Harold és Shay Hatten írta, a film pedig egy férfiról szól, aki egy csapat zsoldost fogad fel, hogy azok minden idők egyik legnagyobb rablását hajtsák végre egy zombiapokalipszis közepette. A költségvetés sajtóinfók szerint 70-90 millió dollár volt.

Címkék: film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.