2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2022. Január 11. 13:10, kedd | Bulvár
Forrás: facebook

Istenes Bence szilveszter óta zarándokúton van

Istenes Bence szilveszter óta zarándokúton van

A műsorvezető lassan két hete az El Camino-t járja. Saját bevallása szerint minden rendben van, csupán szeretné megtalálni lelkét, amit útközben valahol elvesztett.

Sokakat meglepett Istenes Bence legújabb posztja, amelyben a műsorvezető egy szokatlan helyről, az El Camino zarándokút egyik pontjáról jelentkezett be. A bejegyzésre azért volt szükség, mert napok óta csörgött a telefonja, mégsem tudta elérni őt senki. Megtudtuk miért:

„Az El Caminót tolom szilveszter óta... Szeretnék egy kicsit befele fordulni, töltődni, megtalálni a lelkemet, amit a sok munka és a társadalmi elvárások közepette valahol elvesztettem. Nyugalomra és csendre vágyom. Szeretném meghallani a belső hangomat. Nincs dráma, csak egy kis időre van szükségem,” írta Bence.

A közkedvelt televíziós személyiség a következő hónapokban nem vállal semmilyen nyilvános szereplést.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 14. 00:13, péntek | Bulvár

Megfosztják katonai címeitől a szexuális zaklatással vádolt András herceget

II. Erzsébet fia így mostantól magánemberként védekezhet az ellene indított, szexuális zaklatással kapcsolatos eljárás során.

2022. Január 13. 18:38, csütörtök | Bulvár

Egy római lemezboltban látták a pápát: kiderült, milyen zenét hallgat

Kedden egy lemezboltból kilépve kapták lencsevégre Ferenc pápát, ma pedig az is kiderült, hogy a szentatya nem csak templomi énekeket vagy komolyzenét hallgat.

2022. Január 08. 17:38, szombat | Bulvár

Ütős lett Roland Emmerich új katasztrófamozijának plakátja

Javában zajlik a Moonfall című Roland Emmerich katasztrófafilm hypeolása, a lendület azonban lassan erejét veszti. A készítők egy látványos plakáttal szeretnék felpörgetni a reklámot. Íme.

2022. Január 08. 14:15, szombat | Bulvár

Együtt dolgozhat Keanu Reeves és Leonardo DiCaprio

Sajnos azonban nem a filmvásznon, hiszen a Hulu előkészületben lévő „The Devil in The White City” című sorozatban csak előbbi vállal szerepet a pletykák szerint. DiCaprio executive producerként vesz részt.