2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. December 21. 17:28, szerda | Sport
Forrás: somorja.sk

Ismét lesz sportgála Somorján

Ismét lesz sportgála Somorján

A város három év kényszerpihenőt követően tartja meg ismét rangos sportgáláját. A sportért és ifjúságért felelős bizottság - amely a rendezvény szervezője is egyben - állítólag több meglepetéssel is készül.

A beharangozót a somorja.sk városi portál tette közzé.

A szavazás nem változott. Minden megszólított klub három sportolót jelölhetett, plusz a csapatsportágak két csapatot. Az összesített listából minden klubból ketten szavazhatnak. A klubokon kívül szavaztak még a sport- és ifjúsági bizottság tagjai. A két egyéni ankétban az első három sportolót díjazzák, a csapatsportokban a legjobb együttest.

Természetesen nem hiányozhat a Szurkolók díja sem. Az interneten zajló szavazásnak óriási visszhagja volt. Tavaly 15-éves korig Gavlider Alex volt a legjobb, 20-évig Sidó Bianka. A csapatversenyt a junior vívók nyerték. Kik lesznek a sportkirályok 2022-ben? Megvédi valaki az elsőségét?

A szokásos kategóriákon kívül emlékezni, ünnepelni fogunk. Főleg azonban tapsolni azoknak, akik ezt az egészéves munka után megérdemlik.

A gálaest vendégei gyönyörű dalokat hallgathatnak, illetve a somorjai Grandees tánccsoport fellépését láthatják.

További meglepetéseket ígérnek a szervezők. Megéri ott lenni a somorjai sport különleges napján!

A Sportgála december 22-én 18 órakor kezdődik a Városi Művelődési Központban.

Forrás: somorja.sk

Címkék: somorja, sportgála

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.