2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. December 28. 15:58, szerda | Kultúra
Forrás: atempo.sk

Ismét láthatjuk a tévében a Hab c. filmet Kerekes Vica főszereplésével

Ismét láthatjuk a tévében a Hab c. filmet Kerekes Vica főszereplésével

Újra képernyőn a korábban megjelent cikkünkben említett, számos díjat elnyerő Hab című romantikus vígjáték. A film Lakos Nóra rendező első egész estés alkotása, melynek főszereplője a füleki származású Kerekes Vica.

A 2020-ban készült magyar játékfilmet az RTL Három műsorán, 2022. december 28-án, szerdán 17.20-tól tekintheti meg a nagyérdemű.

Kerekes Vica a filmben egy szenvedélyes és elszánt cukrászlány karakterét kelti életre, aki mindent megtesz cukrászata megmentése érdekében, közben élete szerelmét is igyekszik visszaszerezni. A felvidéki születésű színésznő nemzetközi szerepei mellett - az Egynyári kalandból és az Apró mesék főszereplőjeként is ismert.

Filmbéli partnerét Mátray László játssza, aki egy megrögzött nőcsábász és alkalmi vőlegénypótlékot jelentő fogorvos szerepében tűnik fel Vica mellett.A színészt korábban a Kojot és a Seveled című mozifilmekben láthattuk.

A Hab Lakos Nóra első mozifilmje. Rövid- és dokumentumfilmjei már több nemzetközi fesztiválon szerepeltek és nyertek díjakat, több sikeres reklámot és tévésorozatot, például a Tóth János című televíziós sorozatot készítette - mutatja be a rendezőt az atempo.sk kulturális portál.

Forrás: atempo.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.