2023. február 7, kedd - Tódor

Hírek

2020. Szeptember 17. 10:35, csütörtök | Csilizközi Piac

Irány a Csilizközi Őstermelői Piac!

Irány a Csilizközi Őstermelői Piac!

Szombaton, szeptember 19-én újra piaci árusokkal telik meg Csiliznyáradon a Platán Panzió parkja.

Helyi kézműveseink és termelőink friss kincseikkel érkeznek a helyszínre, hogy megosztozzanak rajta (nemcsak) Csilizköz lakosaival. Minden látogatót szeretettel várnak reggel 8.00 és 14.00 óra között. Aggodalomra semmi ok, az egészségügyi előírásokat itt lelkiismeretesen betartják, így a 22. őstermelői piac által nyújtott élményt semmi sem árnyékolja be. Ha érdekel, hogy telik egy piaci nap Nyáradon, Összefoglalónkat itt találod.

Pakold be a szájmaszkod, kosarad, kiscsaládod és irány Csilizköz!

FACEBOOK ESEMÉNY

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 07. 08:13, kedd | Világ

Részeg férfi próbálta meg ellopni Lenin holttestét

Egy részeg férfi törte be a moszkvai Lenin-mauzóleumot, hogy ellopja az ott nyugvó egykori kommunista vezér holttestét. A férfit vasárnap éjjel fogták el, amikor a mauzóleum bejáratának kinyitásával próbálkozott.

2023. Február 07. 08:11, kedd | Kultúra

Harry Styles kapta az év albuma díjat, Beyoncé rekordot döntött

Vasárnap este 65. alkalommal rendezték meg a Grammy Music Awards gálát, idén rendhagyó módon nem Las Vegasban, hanem Los Angelesben került sor a világ egyik legfontosabb zenei eseményére.

2023. Február 07. 08:10, kedd | Világ

Elkezdődött a velencei karnevál

Turisták százezrei érkeznek a karnevál miatt a világ minden tájáról az észak-olaszországi városba. Az ünnepség február 21-ig tart.

2023. Február 06. 22:33, hétfő | Világ

ENSZ: Háború felé tartunk

António Guterres ENSZ-főtitkár attól tart, hogy az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus további lehetséges eszkalációja \"kiterjedtebb háborúhoz\" vezetheti a világot.