2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Október 20. 21:08, csütörtök | Bulvár
Forrás: IGN / imDb

Íme Tom Hanks új filmjének előzetese - magyar nyelven

Íme Tom Hanks új filmjének előzetese - magyar nyelven

Ami meglepő, hiszen a mozik csak januárban kezdik vetíteni a Man Called Otto című alkotást. A Tom Hanks nevével fémjelzett film magyar hangszereposztása valószínűleg még változni fog a premierig.

Sőt általában a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden történhet, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban, és ez most is megállja talán a helyét, hiszen Az ember, akit Ottónak hívnak (A Man Called Otto) csak januárban kerül bemutatásra. Íme az előzetese magyarul.

LINK

(Elnézésüket kérjük, kedves olvasóink, a Youtube hivatkozás beágyazása jelenleg nem üzemel, a megtekintésért kérjük kattintsanak a linkre.)

Még 2017-ben lehetett olvasni arról, hogy Tom Hanks egy svéd film remake-jéhez szerződött le, ugyanis vele készült el Az ember, akit Ovénak hívnak (A Man Called Ove) amerikai változata. A Fredrik Backman bestsellere alapján készített eredeti film hivatalos szinopszisa a következő:

"Ove mogorva, magának való ember. Nem igazán értékeli a komputerizált világot, még kevésbé azokat az embereket, akiknek nehezen megy az utánfutós tolatás, vagy akiknek szakembert kell hívni ahhoz, hogy légtelenítsék a radiátorukat. Ove nem érti a szomszédokat sem: hogy miért nem tudják betartani a szabályokat a parkolással, kutyasétáltatással, zajongással kapcsolatban egy kertvárosi övezetben. Az 59 éves Ovét csak a hétköznapi rutinja élteti, és az, hogy Saabot vezessen. És megvan a sommás véleménye mindenkiről, akik képesek Volvót, vagy bármilyen lehetetlen külföldi márkát vásárolni. De hirtelen minden a jelentőségét veszíti, amikor Ovét elküldik a munkahelyéről. S ha mindez még nem volna elég, még egy új család is a szomszédságba költözik, akik annak ellenére látják a férfi hatalmas szívét, hogy Ove mindenkivel azt akarja elhitetni, neki igazából nincs is szíve."

Címkék: film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.