2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Augusztus 06. 20:19, szombat | Kultúra
Forrás: SziaKomárom.sk

Íme José új klipje, az Ember legyél

Íme José új klipje, az Ember legyél

Tegnap jelent meg a komáromi rapper, José legújabb videoklipje a YouTube-on, amely az Ember legyél címet viseli.

Napjaink egyik fő témájáról, az online világ és a valóság közötti szakadékról énekel Ember legyél című új dalában José, az önazonos dalszerző, énekes. A slágergyanús dal videoklipjét a magyarországi Medusa Pictures forgatta. Az operatőr rendező Sipos Géza, a a klip főszereplője Szabó Viktor, a Komáromi Jókai Színház művésze - írja a SziaKomárom.sk cikke.

José úgy nyilatkozott vadiúj klipjével kapcsolatban, hogy a csillagok állása segítette. A videó 20 statisztával készült, akik munkába készülő embereket alakítanak.

Egyikük, őt alakítja Szabó Viktor színművész, állandóan a mobiltelefonját bújja, ahogy később munka után is. Ráadásul az utcán tanúja lesz, amint egy instagram-sztárt fotóznak egy Alfa Romeo mellett. A csodálatos sportautót Tóth Péter, a Komáromi járás Szilas községének polgármestere adta kölcsön a forgatásra.

José szerint az Ember legyél című dal eddig a koncerteken bebizonyította, hogy slágergyanús szám lett. Sőt! Igazi rádióbarát dal. A dalszerző, énekes szeretné minél több emberhez eljuttatni az üzenetet: a legőszintébb csodákat a családunkban, a hozzánk legközelebb állóknál kell keresnünk.

Sajtóhír •Fotó: Bárány János

Címkék: Ember legyél, komárom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.