2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2022. Augusztus 06. 20:19, szombat | Kultúra
Forrás: SziaKomárom.sk

Íme José új klipje, az Ember legyél

Íme José új klipje, az Ember legyél

Tegnap jelent meg a komáromi rapper, José legújabb videoklipje a YouTube-on, amely az Ember legyél címet viseli.

Napjaink egyik fő témájáról, az online világ és a valóság közötti szakadékról énekel Ember legyél című új dalában José, az önazonos dalszerző, énekes. A slágergyanús dal videoklipjét a magyarországi Medusa Pictures forgatta. Az operatőr rendező Sipos Géza, a a klip főszereplője Szabó Viktor, a Komáromi Jókai Színház művésze - írja a SziaKomárom.sk cikke.

José úgy nyilatkozott vadiúj klipjével kapcsolatban, hogy a csillagok állása segítette. A videó 20 statisztával készült, akik munkába készülő embereket alakítanak.

Egyikük, őt alakítja Szabó Viktor színművész, állandóan a mobiltelefonját bújja, ahogy később munka után is. Ráadásul az utcán tanúja lesz, amint egy instagram-sztárt fotóznak egy Alfa Romeo mellett. A csodálatos sportautót Tóth Péter, a Komáromi járás Szilas községének polgármestere adta kölcsön a forgatásra.

José szerint az Ember legyél című dal eddig a koncerteken bebizonyította, hogy slágergyanús szám lett. Sőt! Igazi rádióbarát dal. A dalszerző, énekes szeretné minél több emberhez eljuttatni az üzenetet: a legőszintébb csodákat a családunkban, a hozzánk legközelebb állóknál kell keresnünk.

Sajtóhír •Fotó: Bárány János

Címkék: Ember legyél, komárom

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 19:18, hétfő | Kultúra

Dunaszerdahely • V. Magyar Dal Napja

A rossz idő ellenére sokak látogattak el a családias hangulatban zajló V. Magyar Dal Napjára Dunaszerdahelyen. A VMK előtt tartott esemény fő száma kétségkívül Koppán lemezbemutató koncertje volt.

2022. Szeptember 17. 18:13, szombat | Kultúra

hashtagKN • Íme az első szezon győzteseinek listája

Az idei nyáron új kezdeményezéssel jelentkezett a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ. A #KN koncertsorozat dél-szlovákiai zenekaroknak biztosított fellépési lehetőséget Komárom főterén, a Klapka téren.

2022. Szeptember 09. 13:36, péntek | Kultúra

Komárom • Nótaest az Egressy Béni VMK-ban

A rendezvénnyel a magyar nóta nagysága előtt kíván tisztelegni a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ. A cikket és az ötletgazdával készült beszélgetést a sziakomárom.sk tette közzé.

2022. Szeptember 09. 13:19, péntek | Kultúra

Munkatársakat keres az Ifjú Szivek

Pozsony, 2022. szeptember 9. • Több munkakörben is felvételt hirdetett az Ifjú Szivek.