2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Június 15. 13:49, kedd | Tech
Forrás: Tesla / YouTube / businessinsider

Íme a megújult Tesla Model S

Íme a megújult Tesla Model S

A ráncfelvarrás mellett több komponens is megújult. Elon Musk cége hosszú idő után frissíti a MODEL S-t, amely jövőre kerül a boltokba.

Több fontos változásról számoltak be, amellyel egy hosszúra nyúlt szünet ért véget, viszont a technikai részleteket nem minden módosítás kapcsán árulták el.

A céget illetően legutóbb arról írtunk, hogy Musk szerint radar nélkül is kellően biztonságos a vezetés, a tengerentúlon emiatt folytatódik az illetékesek vizsgálata. Időközben azonban egy új változatról rántották le a leplet, amely a Model S Plaid néven jelenik meg a piacon, egyelőre igencsak korlátozott mennyiségben, hiszen az első körben mindössze 25 példányt szállítanak le ebből az autóból, az elkövetkező időszakban pedig hetente több száz, majd pedig több ezer darabot gyártanak majd le, ahogy fokozatosan növelik a példányszámot. Az újítások kapcsán az átdolgozott akkumulátort, a minden eddiginél alacsonyabb, mindössze 0,208-as ellenállástényezőt, valamint a nagyobb teljesítményt emelik ki, viszont előbbi kapcsán a pontos technikai részleteket nem közölték a rendezvényen, ami rögtön felvet néhány kérdést.

Címkék: auto-moto, Model S, TESLA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 13. 15:17, szerda | Tech

A Netflix után az HBO Max is letiltja a fiókmegosztást

A streaming platform ezt "jelentős lehetőségnek" tekinti a profit növelésére.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.