2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Szeptember 22. 17:22, szerda | Tech
Forrás: Harley Davidson / Break

Íme a Harley Davidson új csodabiciklije

Íme a Harley Davidson új csodabiciklije

Amennyiben egy legendás motorbicikli-gyártó egy elektromos kerékpárt készül piacra dobni, az mindig jó jel. Ennek ékes példája a Harley Davidson tavalyi Serial 1 típusú darabja, amelynek itt a folytatása.

Az új bicaj a Mosh/Tribute nevet kapta és összesen 650-et gyártottak le belőle. A Mosh-nál nagyon odafigyeltek, hogy hű maradjon az eredeti széria prototípusának dizájnjához, erről árulkodik a fekete csillogós váz és retro kinézet. Az összképhez tökéletesen illeszkedik a fehér színű Schwalbe Super Moto-X márkájú kerék. A mézszínű bőr üléshuzat és markolatok pedig már csak hab a tortán. Klasszikus láncot ne keressünk a biciklin – a hajtómű, amely összeköti a pedálokat a hátsó kerékkel, egy Gates márkájú karbonkészítmény, amely szinte semmilyen zajt nem ad ki.

A kerékpár emellett rendelkezik egy integrált LED-fényszóróval, hidraulikus TRP tárcsafékekkel és egy Brose S MAG elektromos motorral. A választható lítium-ion elem 529 Wh teljesítményre képes és akár 170 kilométert is kibír egy töltéssel. A vezetési módoktól (Eco, Tour, Sport, Boost) függően ez viszont akár 60 kilométerre is lecsökkenhet. A töltési idő is kivételesen jó: 0-75% között 2,6 órát, míg 75-100 között 2,1 órát vesz igénybe.

És most rátérhetünk a rossz hírekre. A kerékpár nem olcsó, aki egy Mosht szeretne a garázsában vagy a lakásában tudni, annak 5999 dollárt kell kicsengetnie a kasszánál, arról nem is beszélve, hogy csak karácsonykor érkezne meg a gép. A legnagyobb modell össztömege 21,9 kilogramm és 128 kilogramm terhet bír el. Ami viszont jó hír, hogy a Harley Davidson a jövőben is tervez hasonló kerékpárcsodákat a piacra dobni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 13. 15:17, szerda | Tech

A Netflix után az HBO Max is letiltja a fiókmegosztást

A streaming platform ezt "jelentős lehetőségnek" tekinti a profit növelésére.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.