2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2021. Augusztus 02. 16:03, hétfő | Kzélet
Forrás: cas.sk

Íme a COVID-lottó feltételei

Íme a COVID-lottó feltételei

Hétfő 15:00-ig eddig összesen 160 ezer ember regisztrált a COVID-lottó programba. Ezt Igor Matovič pénzügyminiszter mondta hétfői sajtótájékoztatóján.

„A 18:30-kor indított rendszer eleinte egy hibaüzenetet küldött szét az érdeklődőknek, ezt a technikai malőrt azonban fél 9-re sikerült eltávolítanunk. Most már mindenki megkapta a megerősítő SMS-t, illetve válaszmailt,” írta a miniszter facebook-oldalán.

A tárcavezető azt is elmondta, hogy a következő tizenkét hét folyamán 110 ezer nyeremény talál gazdára összesen 21 millió euró értékben. Vasárnap speciális prémiumot húznak, öt szerencsésnek százezer euró üti a markát. A dolog azonban nem ilyen egyszerű. A kisorsoltaknak válaszolniuk kell majd egy kérdésre, amelyet a közszolgálati televízió képernyőjén követhetnek figyelemmel. Amennyiben ez nem sikerül, úgy a nyereményük csupán ezer euró lesz. Ha az első kisorsolt nem veszi fel a telefont, úgy a második esélyes már 200 ezer euróért játszik, ebből világos, hogy ha csak az utolsó nyertes veszi fel a telefont, úgy az ő nyereménye akár 500 ezer euró is lehet.

Emellett hétfő és péntek között következő 125 embert sorsolnak ki, akik nyereménye ezer és tízezer euró között mozog majd. A tízezer eurót naponta öten, az ezret pedig naponta húszan is megnyerhetik. Hetente egyszer pedig egy elektronikus sorsolás keretein belül tízezer ember kaphat 100 eurót fejenként.

Címkék: Covid-lottó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 17:35, kedd | Kzélet

A 2023/2024-es tél volt a legmelegebb 1931 óta

A meteorológusok az átlagosnál kivételesen melegebbnek minősítik az elmúlt telet.

2024. Április 04. 09:06, csütörtök | Kzélet

Véget ért a második forduló előtti kampány

Szerda (április 3.) éjfélkor véget ért a szlovákiai elnökválasztás második fordulójának választási kampánya, és moratórium lépett érvénybe. Ebben az időszakban az elnökjelöltek nem kampányolhatnak.

2024. Április 03. 09:01, szerda | Kzélet

Korčok és Pellegrini támogatják, hogy Szlovákia EU- és NATO-tag maradjon

Peter Pellegrini és Ivan Korčok elnökjelöltek amellett voksoltak, hogy Szlovákia továbbra is tag maradjon az Európai Unióban és a NATO-ban.

2024. Március 22. 09:56, péntek | Kzélet

Péntekig kérvényezhető a szavazói igazolvány

Meghatalmazott személy is átveheti az igazolványt.