2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Július 26. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Youtube • Warner Bros.

Íme a Black Adam új előzetese

Íme a Black Adam új előzetese

Elkényeztetett minket, képregény-rajongókat az idei San Diego Comic Con, ez nem vitás. A sok pazar kedvcsináló mellé megérkezett a Black Adam-előzetes is.

Korábban hosszú éveken át júliusban, San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melyet a tavalyi esztendőben, akárcsak tavalyelőtt, a járvány miatt virtuálisan rendeztek meg Comic-Con@Home néven. Idén azonban ismét lehet élőben találkozni más rajongókkal, személyesen részt venni panelekre és exkluzív bemutatókon. A rendezvény középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A DC-s Warner-filmek közül nem csak a Shazam folytatása, hanem a filmsorozattal rokon Black Adam is kapott egy új előzetest.

Az amerikai premier dátuma eredetileg július 29-e lett volna, de tavasz elején kiderült, hogy azt a stúdió október 21-re halasztotta, és a megürült dátumot az eredetileg május 20-ára kiírt DC League of Super Pets foglalta el, aminek ugyancsak Johnson az egyik főszereplője. A tervek szerint mindkét film 45 napos mozis ablakot kap, ami után az HBO Max kínálatába is felkerülnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.