2021. május 7, péntek - Gizella

Hírek

2020. Május 24. 08:00, vasárnap | Csilizközi Piac
Forrás: infocsallokoz

Ilyen volt az idei első Csilizközi Őstermelői Piac

Ilyen volt az idei első Csilizközi Őstermelői Piac

Idén a korlátozásokra való tekintettel kicsit később indult be a piacszezon, de május 23-án újra megnyitotta kapuit a Csilizközi Őstermelői Piac Csiliznyáradon.

Az esős idő és a még mindig érvényben lévő higiéniai korlátozások ellenére szép számmal érkeztek látogatók a csiliznyáradi Platán panzió parkjába, ezzel is támogatva a hazai termékeket és kereskedőket.

Volt itt minden, ami szem-szájnak ingere. Zöldség, méz, sütemények, szalámi, kolbász, kézműves termékek és a piacozástól megéhezőknek pecsenye és kolbász.

Apropó csalamádé. Ilonka savanyúságai a világ elitjébe taroznak és a bennük található vitaminok a vírus elleni védekezésben is segítenek.

A szervezők nagyon köszönik, hogy a nem mindennapi helyzet és a nem igazán kedvező időjárás ellenére is ennyien kilátogattak Csiliznyáradra. Június 20-án újra lesz piac, az óvintézkedések is enyhülnek és az jó időt is intézik a szervezők.

A következő piac időpontja:
2020. június 20.
8:00-14:00
A Platán panzió parkja, Csiliznyárad.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 06. 15:06, csütörtök | Helyi önkormányzati

Bazinban lesz a következő Pozsony megyei oltópont

POZSONY, május 6. – Pozsony megye önkormányzata új oltópontot nyit, ezúttal Bazinban. A két pozsonyi oltópont mellett ez lesz a harmadik a kerületben.

2021. Május 06. 13:15, csütörtök | Világ

Szorul a hurok: New York állam betiltaná a kriptovaluták bányászatát

Megvan az első amerikai állam, amely fékezni kívánja a világot behálózó vállalkozási őrületet. A tiltás első körben három évre szólna.

2021. Május 06. 13:03, csütörtök | Tech

Vezet az Apple az 5G-s telefonok piacán

Az almás cég a teljes bevételek tekintetében is az élen áll, ráadásul úgy, hogy a hajlíthatós telefonokat még nem is dobta piacra.

2021. Május 06. 12:52, csütörtök | Helyi

Nagyszombat megye városainak lakói online vállalkozói kurzuson vehetnek részt

A somorjai.sk városi weboldal számolt be egy online kurzus lehetőségeiről, amely kurzus már praktizáló vagy éppen leendő vállalkozók számára nyújthat nagy segítséget.