2023. február 7, kedd - Tódor

Hírek

2020. Május 24. 08:00, vasárnap | Csilizközi Piac
Forrás: infocsallokoz

Ilyen volt az idei első Csilizközi Őstermelői Piac

Ilyen volt az idei első Csilizközi Őstermelői Piac

Idén a korlátozásokra való tekintettel kicsit később indult be a piacszezon, de május 23-án újra megnyitotta kapuit a Csilizközi Őstermelői Piac Csiliznyáradon.

Az esős idő és a még mindig érvényben lévő higiéniai korlátozások ellenére szép számmal érkeztek látogatók a csiliznyáradi Platán panzió parkjába, ezzel is támogatva a hazai termékeket és kereskedőket.

Volt itt minden, ami szem-szájnak ingere. Zöldség, méz, sütemények, szalámi, kolbász, kézműves termékek és a piacozástól megéhezőknek pecsenye és kolbász.

Apropó csalamádé. Ilonka savanyúságai a világ elitjébe taroznak és a bennük található vitaminok a vírus elleni védekezésben is segítenek.

A szervezők nagyon köszönik, hogy a nem mindennapi helyzet és a nem igazán kedvező időjárás ellenére is ennyien kilátogattak Csiliznyáradra. Június 20-án újra lesz piac, az óvintézkedések is enyhülnek és az jó időt is intézik a szervezők.

A következő piac időpontja:
2020. június 20.
8:00-14:00
A Platán panzió parkja, Csiliznyárad.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 07. 08:15, kedd | Világ

Tragikus tűzesetben meghalt egy édesanya és hét gyermeke Franciaországban

Hétfő hajnalban egy édesanya és hét gyermeke vesztette életét a franciaországi Charly-sur-Marne faluban történt lakástűzben. A gyermekek (öt lány és két fiú) 2 és 14 év közöttiek voltak.

2023. Február 07. 08:13, kedd | Világ

Részeg férfi próbálta meg ellopni Lenin holttestét

Egy részeg férfi törte be a moszkvai Lenin-mauzóleumot, hogy ellopja az ott nyugvó egykori kommunista vezér holttestét. A férfit vasárnap éjjel fogták el, amikor a mauzóleum bejáratának kinyitásával próbálkozott.

2023. Február 07. 08:11, kedd | Kultúra

Harry Styles kapta az év albuma díjat, Beyoncé rekordot döntött

Vasárnap este 65. alkalommal rendezték meg a Grammy Music Awards gálát, idén rendhagyó módon nem Las Vegasban, hanem Los Angelesben került sor a világ egyik legfontosabb zenei eseményére.

2023. Február 07. 08:10, kedd | Világ

Elkezdődött a velencei karnevál

Turisták százezrei érkeznek a karnevál miatt a világ minden tájáról az észak-olaszországi városba. Az ünnepség február 21-ig tart.