2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2020. Május 24. 08:00, vasárnap | Csilizközi Piac
Forrás: infocsallokoz

Ilyen volt az idei első Csilizközi Őstermelői Piac

Ilyen volt az idei első Csilizközi Őstermelői Piac

Idén a korlátozásokra való tekintettel kicsit később indult be a piacszezon, de május 23-án újra megnyitotta kapuit a Csilizközi Őstermelői Piac Csiliznyáradon.

Az esős idő és a még mindig érvényben lévő higiéniai korlátozások ellenére szép számmal érkeztek látogatók a csiliznyáradi Platán panzió parkjába, ezzel is támogatva a hazai termékeket és kereskedőket.

Volt itt minden, ami szem-szájnak ingere. Zöldség, méz, sütemények, szalámi, kolbász, kézműves termékek és a piacozástól megéhezőknek pecsenye és kolbász.

Apropó csalamádé. Ilonka savanyúságai a világ elitjébe taroznak és a bennük található vitaminok a vírus elleni védekezésben is segítenek.

A szervezők nagyon köszönik, hogy a nem mindennapi helyzet és a nem igazán kedvező időjárás ellenére is ennyien kilátogattak Csiliznyáradra. Június 20-án újra lesz piac, az óvintézkedések is enyhülnek és az jó időt is intézik a szervezők.

A következő piac időpontja:
2020. június 20.
8:00-14:00
A Platán panzió parkja, Csiliznyárad.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 20. 10:28, kedd | Kzélet

A Tesco, a Billa és a Kaufland 50 új üzletet szeretne nyitni

Minden nagyobb üzletlánc bejelentette, hogy növelni kívánja az üzletei számát. Ezáltal Szlovákia különböző régióiban számos üzlettel bővül majd a kínálat.

2024. Február 20. 09:01, kedd | Világ

Az EU-tagállamok humanitárius szünetre szólították fel Izraelt

Az államok ismételten felszólították Izraelt, hogy ne indítson támadást a Gázai övezet déli részén fekvő Rafah városa ellen, ahol a palesztin enklávé 2,4 millióra becsült lakosságának több mint fele húzza meg magát.

2024. Február 19. 09:34, hétfő | Sport

NHL: A Pittsburgh visszavonultatta Jágr mezét

Jágr a Pittsburghben kezdte NHL-pályafutását, amellyel kétszer nyert Stanley Kupát.

2024. Február 19. 09:16, hétfő | Kzélet

Időjárás: Miért tűnik a február inkább áprilisnak?

Február végén várhatóan hűvösebb levegő érkezik Szlovákia területére. Az azonban még nem világos, hogy milyen mértékű lehűlés várható.