2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Július 27. 14:34, kedd | Kzélet
Forrás: cas.sk / Nyitókép: TASR

Igor Matovič megkapta az első adag oltást, de a csípős megjegyzés nem maradhatott el

Igor Matovič megkapta az első adag oltást, de a csípős megjegyzés nem maradhatott el

Igor Matovič volt miniszterelnök közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, ami bizonyítja, hogy ő is megkapta a koronavírus elleni vakcinát.

„Igaz, huszonhat napi várakozást követően, de én is megkaptam a méhecskecsípést. A külföldi betegségek klinikáján már több, mint 8000 embert oltottak be vele minimális mellékhatásokkal. Ha a politikai roncsok, a ŠÚKL és a médiák nem démonizálták volna a Szuputnyikot, Magyarországhoz hasonlóan már nálunk is félmillióval több beoltott lenne. Számukra azonban fontosabb volt az Oroszország és Matovič elleni buta harc, mint az emberek élete. Ennek a butaságnak az árát pedig mindannyian megfizetjük,” írja facebookján a volt kormányfő.

A politikus a kérvény dátumához is fűzött pár szót: „Mivel egyesek alaptalan vádakkal illettek, ezért megmutatom: a kérvényt június 30-án este adtam be, július 21-én 12:42-kor kaptam az SMS-t, magát az oltást pedig tegnap abszolváltam.”

Címkék: matovic, oltás, sputnik

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 20. 15:43, hétfő | Kzélet

Hivatalos! Štefan Hamran lett az új rendőrfőnök

Roman Mikulec belügyminiszter ma kinevezte ideiglenes rendőrfőnöki pozícióba Štefan Hamrant.

2021. Szeptember 19. 17:02, vasárnap | Kzélet

Manny Pacquiao indul az elnökválasztáson

A bokszoló a PDP-Laban nevű kormánypárt színeiben vág neki a fülöp-szigeteki választásoknak. A Pacman becenévre hallgató ökölvívót a sporttörténelem egyik legnagyobb harcosaként tartják számon.

2021. Szeptember 16. 14:24, csütörtök | Kzélet

Ferenc pápa a hazaútról üzent Szlovákiának

A Szentatya megígérte, hogy imádkozni a fog a szlovák nép nyugalmáért és üdvéért. Mindezt a Rómába vezető repülőgépről üzente nekünk – írja a cas.sk portál.