2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Április 05. 12:11, hétfő | Helyi
Forrás: SHMU

Időjárás: Holnap akár havazhat is a nyugati országrészben

Időjárás: Holnap akár havazhat is a nyugati országrészben

POZSONY, április 5. – Mint azt előző cikkünkben megírtuk, ma meleg lesz. Az ország nagy részében a hőmérséklet elérheti a 10-15 Celsius-fokot, a Csallóközben pedig még melegebb lesz.

Kedd reggelre azonban ez nagy valószínűséggel megváltozik, az ország középső és keleti részén havazást jelentenek, sőt hóhullás nyugaton is előfordulhat. Erről a Hidrometeorológiai Intézet adott tájékoztatást. A hidegfront északnyugatról érkezik hétfő este és esőt hoz magával, amely kedd reggelre havazásba fordulhat. „A hidegfront északról, Grönland felől érkezik és jeges, sőt arktikus levegőt tol maga előtt, amely hirtelen hőmérséklet-csökkenéshez vezet,” állítják a meteorológusok.

A szakértők szerint nem csak egy regionális frontról van szó, a lehűlés egész Európát érinti, így a hideg idő akár csütörtök estig is eltarthat. Helyenként hóviharok is előfordulhatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 05. 09:35, hétfő | Helyi

Dunaszerdahely: A városi buszok új menetrendje február 5-én lép hatályba

A város tömegközlekedési rendszerének fejlesztése érdekében február 5-én új menetrend lép életbe a városi buszok számára, figyelembe véve a lakossági kéréseket. A változások elsősorban az 1-es vonalra koncentrálódnak.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.