2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2022. Április 04. 20:19, hétfő | Sport
Forrás: samorin.sk

Horváth Denis tizedik lett a Birkózó Európa-bajnokságon

Horváth Denis tizedik lett a Birkózó Európa-bajnokságon

Másodszor sikerült felállnia a padlóról a somorjai Horváth Denisnek. A budapesti birkózó Európa-bajnokságon a 10. helyet szerezte meg a kötöttfogás 77-kilogramos kategóriájában - írja a samorin.sk.

A sportoló tehát folytatja pályafutását, legközelebb szeptemberben láthatjuk világversenyen. Ekkor rendezik ugyanis a sportág világbajnoki tornáját Szerbiában. ,,Nem lehetek elégedett, ha elvesztettem mindkét meccsemet. De örülhetek, mert folytathatom a pályafutásomat. A litván Sinkevicius elleni összecsapást nagyon eltoltam. Belementem egy hülyeségbe, amely majdnem a pályafutásom végét jelentette. Tusközelbe kerültem. Ha ez így maradt volna, akkor vége. Ordított az Olivér, hogy nem adhatom fel, harcoljak. Sikerült felállnom, ezért csak pontokkal kaptam ki. Mint később kiderült, ez nagyon fontos lett. Kétszer kikaptam ugyan, de a szerzett pontjaim alapján a tizedik helyre soroltak. Ez azt jelenti, hogy továbbra is profi birkózó maradok, a szövetség nyújtja az anyagiakat, és készülhetek a szeptemberi világbajnokságra. Nagy köszönettel tartozom az edzőmnek, Oláh Olivérnek, családomnak és mindenkinek, aki támogatott,” nyilatkozta Horváth Denis.

A teljes interjú megjelent a Somorja és Vidéke legfrissebb számában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.