2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Április 09. 19:44, vasárnap | Rendőrségi
Forrás: Noviny.sk

Holttestet talált a rendőrség egy lévai lakásban

Holttestet talált a rendőrség egy lévai lakásban

A fő gyanúsított az elhunyt nő lánya.

A földszinti lakásban életjelek nélkül találtak egy 54 éves nőt. A nyomozók már büntetőeljárást indítottak emberölés különösen súlyos bűncselekménye ügyében. A nőt az ágyában találták több szúrással. A rendőrség őrizetbe vette az áldozat lányát, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak. A lány körülbelül két hónapig élt az anyjával. A gyilkosságot állítólag közös italozás és az azt követő vita előzte meg.

A rendőröknek információik voltak arról, hogy gyilkosság történt a lakásban. A tűzoltók kinyitották a lakást, és a gyanú beigazolódott. Miután a rendőrök is bementek a lakásba, egy halott, 54 éves nőt találtak. A nő mozdulatlan holttestét az ágyon találták meg. A 3 gyermekes anya testén legalább 6 szúrt seb volt. A rendőrség lezárta a lakás környékét, és megkezdte a tragédia kivizsgálását.

A JOJ TV értesülései szerint a rendőrség már őrizetbe is vette a gyanúsítottat, az áldozat lányát. "Egy pszichiátriai létesítményben kezelték, ahol 3 hónapot kellett volna töltenie, de egy hónap után kiengedték" - mondta egy ismerőse. "A Nyitra megyei Rendőrkapitányság bűnügyi nyomozója különösen súlyos emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást" - közölte Viktória Borloková, a Nyitra megyei Rendőrkapitányság szóvivője.

A noviny.sk szerint a legidősebb lány állítólag reggel eljött egy ismerőséhez, és elmondta, mit csinált. Az ismerős azonnal felvette a kapcsolatot a rendőrséggel. A meggyilkolt nő testvére a hírportál érdeklődésére elmondta, hogy egy rokonától értesült a történtekről telefonon. „Azt mondta, üljek le, ezzel egyértelmű volt számomra, hogy valami komoly baj lehetett, ezért inkább leültem, erre hallottam, hogy Soňa megölte az anyját” – mondta az áldozat testvére.

Testvére szerint az elhunyt asszony szerény volt, szerette a gyerekeit, és szeretett állatokon segíteni.

A rendőrség vizsgálja, mi történt pontosan a lakásban. Vádat még nem emeltek a lány ellen.

Forrás: noviny.sk

Címkék: gyilkosság, Léva

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.