2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2023. Február 14. 10:00, kedd | Kzélet
Forrás: tasr

Holnap nyílik a Kaufland online piactere

Holnap nyílik a Kaufland online piactere

Online vásárol vagy inkább az üzletben? Mostantól mindkét opció elérhető lesz a Kaufland több mint 75 szlovákiai áruházában vagy az online piactéren.

„A vásárlók számos más, különböző kategóriájú, például lakás-, elektronikai és hobbi-terméket vásárolhatnak, amelyeket a Kaufland.sk portálon keresztül egyszerűen megrendelhetnek és házhoz szállíthatnak. Az eladókkal együtt fokozatosan bővítjük a kínálatot az elkövetkező időszakban, hogy még szélesebb választékot biztosíthassunk” – mondja Paul Pauls, a Kaufland Slovakia vezérigazgatója.

A Kaufland.sk gondoskodik arról, hogy a projekt a valódi piactér elvén működjön. Az áruházlánc ezért aktívan együttműködik azokkal az eladókkal, akik saját márkájuk alatt árulnak termékeket az online platformon. A termék ára és jellemzői mellett az érdeklődő további információt talál az eladóról is. A Kaufland.sk online piactér új lehetőség az eladók számára, hogy további célcsoportokat fedezzenek fel, valamint potenciális ügyfelek millióit érjék el. Egyetlen regisztrációnak köszönhetően nemcsak az új szlovák piacot használhatják, hanem Németországban, néhány hónap múlva pedig Csehországban is árulhatják termékeiket.

Németországban a Kaufland online piactér az egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő online piactér, havi 32 millió online látogatóval és több mint 45 millió termékkel több mint 5000 kategóriában.

Címkék: vásárlás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 17:35, kedd | Kzélet

A 2023/2024-es tél volt a legmelegebb 1931 óta

A meteorológusok az átlagosnál kivételesen melegebbnek minősítik az elmúlt telet.

2024. Április 04. 09:06, csütörtök | Kzélet

Véget ért a második forduló előtti kampány

Szerda (április 3.) éjfélkor véget ért a szlovákiai elnökválasztás második fordulójának választási kampánya, és moratórium lépett érvénybe. Ebben az időszakban az elnökjelöltek nem kampányolhatnak.

2024. Április 03. 09:01, szerda | Kzélet

Korčok és Pellegrini támogatják, hogy Szlovákia EU- és NATO-tag maradjon

Peter Pellegrini és Ivan Korčok elnökjelöltek amellett voksoltak, hogy Szlovákia továbbra is tag maradjon az Európai Unióban és a NATO-ban.

2024. Március 22. 09:56, péntek | Kzélet

Péntekig kérvényezhető a szavazói igazolvány

Meghatalmazott személy is átveheti az igazolványt.