2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Október 08. 11:03, péntek | Bulvár
Forrás: The Sun

Hollandia szépe visszalép a Miss Worldtől, mert nem hajlandó beoltani magát

Hollandia szépe visszalép a Miss Worldtől, mert nem hajlandó beoltani magát

Nincsenek jó érzései az oltással kapcsolatban a 21 éves Dilay Willemsteinnek, ezért nem indul a szépségkirálynő-választás döntőjén, a Miss Worldön.

A holland szépség ezt instagramján jelentette be. A lány visszalép a versenytől, mivel a részvétel egyik feltétele az oltás. Mivel a lány saját elmondása szerint „még nem áll készen” a vakcinára, ezért nem utazik társaival a Puerto Rico-ban szervezett döntőre. Dilayt Lizzie Dobbe helyettesíti a versenyen.

Willemstein a Sun szerint azt mondta, alaposan átgondolta az oltás kérdését, és lehetségesnek is tartja, hogy később valamikor beoltassa magát, de most még „nincsenek jó érzései” ezzel kapcsolatban. Korábban azt mondta, legnagyobb álma volt megnyerni a szépségversenyt, de most kitart a hónapok alatt meghozott döntése mellett.

Címkék: Miss World, oltás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.