2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2020. November 14. 10:20, szombat | Bulvár
Forrás: HVG

Hiba volt filmforgatásnak álcázni a 200 fős Mátrix-bulit

Hiba volt filmforgatásnak álcázni a 200 fős Mátrix-bulit

A németországi megszorítások ellenére a stúdió megrendezte a partit. Filmforgatásnak álcázták azt a berlini bulit, amelyen a Mátrix-film forgatásának végét ünnepelték, így akarták kijátszani a járványügyi előírásokat.

A HVG tájékoztatása szerint Keanu Reeves is a kétszáz vendég egyike volt. A parti a Babelsberg filmstúdióban, Brandenburg tartományban volt megrendezve, ahol az ünnepségeken legfeljebb 50 vendég vehet részt. A bulikat ezen kívül előre be kell jelenteni, hogy a hatóságok ellenőrizhessék, betartják-e az előírásokat, melyek szerint például a vendégeknek távolságot kell tartaniuk és amikor nem esznek vagy isznak, maszkot kell viselniük.

A német rendőrség állítólag nem kapott bejelentést a rendezvényről, ezért felelősségre vonják a stúdiót. A Mátrix-buli egyik vendége szerint mindenkin végeztek PCR-tesztet a parti előtt, és mindenkinek maszkot kellett viselnie. Hozzátette, hogy a buli későbbi szakaszában ezt sokan már nem tartották be. A Bild című lap értesülései szerint továbbá a bulin ott volt Keanu Reeves is partnerével, Alexandra Granttel. A Mátrix 4 forgatása még márciusban szakadt félbe a koronavírus-járvány miatt, a munkát augusztusban folytatták, Berlinben. A filmet várhatóan 2021 decemberében mutatják be.

Címkék: forgatás, Matrix

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.