2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2023. Március 14. 10:21, kedd | Magyarország
Forrás: teraz.sk

Helyreállt a forgalom a porvihar sújtotta M1-es autópályán

Helyreállt a forgalom a porvihar sújtotta M1-es autópályán

A rendőrség vasárnap közölte, hogy a balesetben 41 jármű, köztük öt teherautó ütközött össze. Egy ember meghalt, 39 ember megsérült.

Az M1-es autópálya észak-magyarországi szakaszán Hegyeshalom irányába helyreállították a szombati tömegbaleset helyszínén megsérült utat, így a forgalom ezen a szakaszon újra megszokottan halad. Erről az MTI hírügynökség számolt be hétfő este - tudósít a TASR.

A közútkezelő munkások kijavították az útburkolatot és a megrongálódott víznyelőket, az autópálya teljes szélességében járhatóvá vált.

A rendőrség vasárnap közölte, hogy a balesetben 41 jármű, köztük öt teherautó ütközött össze. Egy ember meghalt, 39-en pedig sérüléseket szenvedtek. Közülük ketten életveszélyes állapotban vannak, 12 ember súlyosan, 25-en pedig könnyebben sérültek meg.

Az autópályán nyugat felé haladó autók múlt szombaton 14 óra 25 perckor ütköztek össze Herceghalom község térségében, Budapesttől mintegy 27 kilométerre. Az egyik teherautó áttörte a szalagkorlátot és áttért a szembejövő forgalomba. A balesetben tizenkilenc jármű kiégett.

A mentők négy helikoptert és 16 mentőautót vetettek be. A sérülteket győri, tatabányai, székesfehérvári és budapesti kórházakba szállították.

forrás: teraz.sk

Címkék: autópálya, karambol, M1

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 25. 12:10, csütörtök | Magyarország

Hatalomátvételt kísérelt meg egy fegyveres csoport Magyarországon

A csoport tagjai többek közt azt is kijelentették, hogy le akarják tartóztatni a magyar kormány korábbi és jelenlegi tagjait.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.