2023. június 5, hétfő - Fatime

Hírek

2023. Március 14. 10:21, kedd | Magyarország
Forrás: teraz.sk

Helyreállt a forgalom a porvihar sújtotta M1-es autópályán

Helyreállt a forgalom a porvihar sújtotta M1-es autópályán

A rendőrség vasárnap közölte, hogy a balesetben 41 jármű, köztük öt teherautó ütközött össze. Egy ember meghalt, 39 ember megsérült.

Az M1-es autópálya észak-magyarországi szakaszán Hegyeshalom irányába helyreállították a szombati tömegbaleset helyszínén megsérült utat, így a forgalom ezen a szakaszon újra megszokottan halad. Erről az MTI hírügynökség számolt be hétfő este - tudósít a TASR.

A közútkezelő munkások kijavították az útburkolatot és a megrongálódott víznyelőket, az autópálya teljes szélességében járhatóvá vált.

A rendőrség vasárnap közölte, hogy a balesetben 41 jármű, köztük öt teherautó ütközött össze. Egy ember meghalt, 39-en pedig sérüléseket szenvedtek. Közülük ketten életveszélyes állapotban vannak, 12 ember súlyosan, 25-en pedig könnyebben sérültek meg.

Az autópályán nyugat felé haladó autók múlt szombaton 14 óra 25 perckor ütköztek össze Herceghalom község térségében, Budapesttől mintegy 27 kilométerre. Az egyik teherautó áttörte a szalagkorlátot és áttért a szembejövő forgalomba. A balesetben tizenkilenc jármű kiégett.

A mentők négy helikoptert és 16 mentőautót vetettek be. A sérülteket győri, tatabányai, székesfehérvári és budapesti kórházakba szállították.

forrás: teraz.sk

Címkék: autópálya, karambol, M1

Ezek érdekelhetnek még

2023. Április 30. 11:45, vasárnap | Magyarország

Elhunyt Vágó István

74 éves korában váratlanul elhunyt a magyar televíziós kvízek atyja, Vágó István. Haláláról a Demokratikus Koalíció tájékoztatott.

2023. Április 28. 14:19, péntek | Magyarország

Ferenc pápa Magyarországra utazott

Háromnapos magyarországi látogatásának első napján találkozik Novák Katalin köztársasági elnökkel és Orbán Viktor miniszterelnökkel.

2023. Április 17. 11:56, hétfő | Magyarország

A magyarok számára a legszimpatikusabb nemzet az olasz

Míg az oroszok még az 50 százalékos szimpátiaindexet sem érik el.

2023. Április 12. 11:07, szerda | Magyarország

A fehérorosz külügyminiszter Budapestre látogatott

Szergej Alejnyik fehérorosz külügyminiszter kedden Budapestre érkezett, és megbeszélést folytatott Nagy Istvánnal, a magyar agrárminisztérium vezetőjével.