2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2023. Március 14. 10:21, kedd | Magyarország
Forrás: teraz.sk

Helyreállt a forgalom a porvihar sújtotta M1-es autópályán

Helyreállt a forgalom a porvihar sújtotta M1-es autópályán

A rendőrség vasárnap közölte, hogy a balesetben 41 jármű, köztük öt teherautó ütközött össze. Egy ember meghalt, 39 ember megsérült.

Az M1-es autópálya észak-magyarországi szakaszán Hegyeshalom irányába helyreállították a szombati tömegbaleset helyszínén megsérült utat, így a forgalom ezen a szakaszon újra megszokottan halad. Erről az MTI hírügynökség számolt be hétfő este - tudósít a TASR.

A közútkezelő munkások kijavították az útburkolatot és a megrongálódott víznyelőket, az autópálya teljes szélességében járhatóvá vált.

A rendőrség vasárnap közölte, hogy a balesetben 41 jármű, köztük öt teherautó ütközött össze. Egy ember meghalt, 39-en pedig sérüléseket szenvedtek. Közülük ketten életveszélyes állapotban vannak, 12 ember súlyosan, 25-en pedig könnyebben sérültek meg.

Az autópályán nyugat felé haladó autók múlt szombaton 14 óra 25 perckor ütköztek össze Herceghalom község térségében, Budapesttől mintegy 27 kilométerre. Az egyik teherautó áttörte a szalagkorlátot és áttért a szembejövő forgalomba. A balesetben tizenkilenc jármű kiégett.

A mentők négy helikoptert és 16 mentőautót vetettek be. A sérülteket győri, tatabányai, székesfehérvári és budapesti kórházakba szállították.

forrás: teraz.sk

Címkék: autópálya, karambol, M1

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:50, péntek | Magyarország

Orbán: Imádkozunk, hogy Fico minél hamarabb felépüljön

Emlékszem, amikor Szerbiában lelőtték Zoran Djindjic volt miniszterelnököt. Európának azt a területét veszélyes régiónak tartották. Akkor mindenki megdöbbent és elborzadt - mondta Orbán Viktor.

2024. Június 18. 11:51, kedd | Sport

SZENZÁCIÓ: Szlovákia legyőzte Belgiumot

Frankfurtban a szélső Ivan Schranz szerezte az egyetlen gólt a hetedik percben.

2024. Június 14. 12:50, péntek | Helyi

Hat embert kellett kimenteni a Kis-Dunából

Két mentőautót és egy mentőhelikoptert küldtek a helyszínre.

2024. Június 14. 12:27, péntek | Sport

Kezdődik az EURO 2024!

Június 14-én, pénteken 21.00 órakor kezdődik a müncheni Allianz Arénában a labdarúgó Európa-bajnokság, amelynek A csoportjában Németország és Skócia lép pályára elsőként.