2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2022. Február 14. 22:15, hétfő | Sport
Forrás: HC DAC

HC DAC: Kemény meccsen maradtak alul a kézis lányok Szerbiában

HC DAC: Kemény meccsen maradtak alul a kézis lányok Szerbiában

Az Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a dunaszerdahelyi HC DAC női kézilabdacsapat idegenben, a szerbiai Bukovicka Banja otthonában lépett pályára.

A dunaszerdahelyi lányok foghíjas kerettel érkeztek a meccsre, és hiába tettek meg mindent a győzelemért, nyerniük sajnos ezúttal nem sikerült. „Végig mi mentünk az eredmény után, folyamatosan küzdöttünk, hogy megközelítsük ellenfelünket. Az első félidőben még egész jól tartottuk magunkat, de a második játékrészben fokozatosan lemaradtunk. Mindig azt szoktam mondani, hogy nem szabad a játékvezetéssel foglalkozni, de most a sporttársak játszották sajnos a főszerepet. Itt ma nem volt esélyünk, akármennyire is küzdöttünk. Hiányoztak ugyan sérültjeink, de azt gondolom, itt még velük sem nyerhettünk volna. Mindent megpróbáltunk, a lányok derekasan helyt álltak. A végére nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is nagyon elfáradtunk. Készülünk a visszavágóra, igyekszünk a maximumot kihozni majd magunkból” nyilatkozta Debre Viktor vezetőedző a dunaszerdahelyi.sk hírportálnak.

EHF European Cup negyeddöntő 1. mérkőzés
2022. február 12. szombat 18:00

Arandjelovac

ZRK Bekament Bukovicka Banja – HC DAC Dunaszerdahely: 30-23 (17-13)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.