2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Szeptember 07. 12:56, kedd | Sport
Forrás: HC DAC

HC DAC: Győzelemmel kezdték a szezont a kézis lányok

HC DAC: Győzelemmel kezdték a szezont a kézis lányok

Jól indult a 2021/2022-es kiírás a dunaszerdahelyi kézilabdás lányok számára, akik a cseh újonc ellen arattak szoros, de megérdemelt győzelmet. A cikk a sportklub hivatalos weboldalán jelent meg.

A HC DAC Dunaszerdahely 2021. szeptember 4-én, a liga-újonc cseh Házená Kynzvart ellen lépett pályára a MOL extraliga 1. fordulójában. A mérkőzésen végig a hazai csapat diktálta a tempót, az első vendég-gólra csaknem öt percet kellett várni. Többször megközelítették a csehek a sárga-kékeket, de a győzelem nem forgott kockán. Debre Viktor vezetőedző örül csapata eredményének, különösen azért, mert hazai közönség előtt győzelemmel tudták kezdeni szezon.

„Minden győzelemnek örülni kell, de a mai különösen fontos, mert itthon nyertünk hazai közönség előtt, ráadásul így indítjuk a szezont. Egyébként egy kimondottan nehéz ellenféllel vívtuk ma csatát.

Még ha az eredmény nem is mutatja, de végig keményen harcolnunk kellett, és nem engedhettünk meg magunknak lazítást, mert azonnal jöttek a másik oldalról a büntető gólok. Nem vagyunk még csúcsformában, de ez még nem is várható a csapattól. Vannak hibáink, amit csiszolni szükséges, de ezért dolgozunk nap mint nap. Örülünk a két pontnak, és készülünk a következő ellenfélre” – nyilatkozta Debre Viktor vezetőedző.

MOL extraliga 1. forduló
2021. szeptember 4. 18:00
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely – Házená Kynzvart: 26-23 (13-7)

hcdac.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.

2024. Április 04. 09:29, csütörtök | Sport

Győzött a Boston és bebiztosította a hazai pálya előnyét az NBA rájátszásában

A Celtics megszerezte szezonbeli 60. győzelmét.

2024. Március 22. 09:34, péntek | Sport

Szívműtéten esett át Peter Sagan

Sagan szokatlanul magas pulzussal - abnormális tachikardiás epizóddal - küszködött februárban egy hegyikerékpár-versenyen a spanyolországi Chelve-ben.