2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2022. Március 31. 21:00, csütörtök | Sport
Forrás: HC DAC / dunaszerdahelyi.sk

HC DAC: Gőzhengerként játszott a Kynzvart

HC DAC: Gőzhengerként játszott a Kynzvart

A MOL extraliga 14. fordulójában Csehország nyugati szélére utazott a HC DAC Dunaszerdahely - írja a HC DAC cikkére hivatkozva a dunaszerdahelyi.sk városi portál.

Debre Viktor mester csapata a hosszú utat követően vendégként léptek pályára a cseh gárda otthonában. A dunaszerdahelyiek csapatából több kulcsjátékos is hiányzott, a foghíjas keret pedig roppant gyengén játszott. Sem a támadás, sem pedig a védekezés nem volt a toppon, így vereség lett a vége. „Hosszú volt nagyon az utazás, a mérkőzés elejébe rendesen bele is aludtunk, de sajnos nem igazán ébredtünk fel később sem. Játékunk minősége nem engedte meg, hogy megmutassuk, mit tudunk támadásban, ugyanis rengeteg indításgólt kaptunk, végig lerohantak minket. Átlövőink hiányoztak, nem volt átütő erőnk. Erőlködtünk végig, sajnos nem játszottunk jól,” nyilatkozta Debre Viktor vezetőedző.

MOL extraliga 14. forduló
2022. március 30. szerda 18:30
Városi Sportcsarnok, Kynzvart, Csehország
Hazená Kynzvart – HC DAC Dunaszerdahely: 37-25 (18-11)

hcdac.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.