2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Június 30. 15:33, csütörtök | Bulvár
Forrás: HBO

HBO: Folytatjuk a True Detective-szériát

HBO: Folytatjuk a True Detective-szériát

Megkapja várva várt, negyedik évadát a magyar nyerlven “A Törvény nevében” című sorozat, amely hatalmas siker volt mind az USA-ban, mind a világ többi részén.

Pár hete derült ki, hogy Jodie Foster lesz az egyik főszereplője a True Detective HBO-ra tervezett, bár akkor hivatalosan még be nem jelentett, fejlesztés alatt lévő negyedik szezonjának. Tegnap pedig, miután kiderült, hogy a másik főszerepre Kali Reist castingolták, a csatorna hivatalosan is berendelte az antológia negyedik évadát.

A True Detective: Night Country munkacímet viselő projekt készítője Issa Lopez, aki rendezné is az első részt, és az egyik executive producer nem más lenne, mint Barry Jenkins. Mindez tehát azt jelenti, hogy a népszerű krimisorozat, mely minden szezonjában új és különálló történetet hoz, az esetleges folytatásban már nem Nic Pizzolatto révén fog képernyőre kerülni. Mint ismert, az első évadban Matthew McConaughey és Woody Harrelson, a második szezonban Colin Farrell, Vince Vaughn, Taylor Kitsch és Rachel McAdams, a harmadikban pedig többek között Mahershala Ali kapott kiemelt szerepet. A 4. évad története Alaszkában, egy sarkköri kutatóállomáson fog játszódni.

Címkék: HBO, sorozat, true Detective

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.

2024. Április 09. 17:35, kedd | Kzélet

A 2023/2024-es tél volt a legmelegebb 1931 óta

A meteorológusok az átlagosnál kivételesen melegebbnek minősítik az elmúlt telet.

2024. Április 04. 09:29, csütörtök | Sport

Győzött a Boston és bebiztosította a hazai pálya előnyét az NBA rájátszásában

A Celtics megszerezte szezonbeli 60. győzelmét.