2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Október 24. 16:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: The Hollywood Reporter

Hayden Christensen ismét Anakin Skywalker bőrébe bújik

Hayden Christensen ismét Anakin Skywalker bőrébe bújik

Anakin visszatér! Hayden Christensen, aki a 2000-es években készült előzménytrilógiában alakította Anakin Skywalkert, ismét magára öltheti a Jedi-talárt, ezúttal a készülő Ashoka-sorozatban.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Hayden Christensen fogja alakítani Anakin Skywalkert a tervezett Ahsoka Tano-tévésorozatban a Disney+-on. Mint ismert, tavaly decemberben a platform vagy féltucat Marvel és Star Wars-sorozatot jelentett be, és utóbbiak között a Star Wars: Obi-Wan Kenobi, a Star Wars: Rangers of The New Republic, a Star Wars: The Acolyte és a Star Wars: Visions mellett a Star Wars: Ahsoka is ott volt.

Star Wars: Ahsoka főszereplője természetesen Rosario Dawson lesz, aki az animációs sorozatokból megismert karaktert a The Mandalorian 2. szezonjában is alakította. Arról még mindig nem tudunk, hogy ki lesz a sorozat készítője, csak annyi biztos, hogy Jon Favreau és Davi Filoni executive producerként dolgozni fog ezen is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.